ANKARA HABERLERİ

Gurmelerden sezonun ilk yemeği

Haşim KILIÇ
10.10.2015 - 14:50Son Güncelleme :

Uluslararası gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs’un Ankara üyeleri, sezonun ilk yemeği için Sheraton Otel bünyesindeki Garden Terrace Restoran’da buluştu.

Haşim KILIÇ

Chaine des Rotisseurs Ankara Başkanı Yasemin Köksal öncülüğünde bir araya gelen lezzet tutkunları, Sheraton Otel Genel Müdürü Joerg Limper’in ev sahipliğinde lezzet yolculuğuna çıktı. Geleneksel Alman ekmeği ile başlayan mönü, deniz kestanesi, fener balığı ciğeri, eşkina balığı, demirhindi sorbe, güveçte bıldırcın, kaburga ‘Al Forno’, bal kabağı ve kadayıf düeti yemekleri ve tatlılarından oluştu. Bir anlamda restorana not verme anlamı da taşıyan etkinlik sonucu, restoran gurmelerden tam not aldı.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Gurmelerden sezonun ilk yemeği haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.


    ANKARA YOL DURUMU
    Ankara1 DERECE
    Yol durumu »
    ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ
    17 Ekim 2017, Salı
    • İmsak
      05:15
    • Guneş
      06:53
    • Öğle
      12:45
    • İkindi
      15:49
    • Akşam
      18:15
    • Yatsı
      19:42
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı