Gürkan, Ata'ya gitmek isteyenlere desek verdi

Güncelleme Tarihi:

Gürkan, Ataya gitmek isteyenlere desek verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 16:26

Gürkan, Ata'ya gitmek isteyenlere desek verdi

Haberin Devamı


EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de 1907 ÜNİFEB Trakya Üniversitesi üyesi olan öğrenciler, 10 Kasım'da atanın huzuruna gitmek için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan twitter üzerinden otobüs desteği istedi. 'Türkiye Cumhuriyeti'nde bütün yollar Atatürk'e çıkar. Biz de Ata'ya gitmek isteyenlere her desteği veririz elbette' diyen Recep Gürkan, yaklaşık 70 kişilik üniversite öğrencisini Anıtkabir'e yolcu etti. 
     
1907 ÜNİFEB Trakya Üniversitesi üyesi olan öğrenciler, 31 Kasım 2017 tarihinde twitter üzerinden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile iletişime geçti. Gürkan, 'Başkanım 10 Kasım için bu kardeşlerinize bir araç desteği sağlarsanız ekonomik yetersizlikten gelemeyen öğrenciler için güzel bir imkan olur' mesajına 'Türkiye Cumhuriyeti'nde bütün yollar Atatürk'e çıkar. Biz de Ata'ya gitmek isteyenlere her desteği veririz elbette' diye cevap verdi. 

Öğrencileri ilk olarak makamında kabul eden Başkan Gürkan, öğrencilerin istediğini geri çevirmeyerek, araç desteğinde bulundu. Gürkan, yaklaşık 70 kişilik öğrenci gurubunu Ata'nın huzuruna çıkmak için Anıtkabir'e 'Yolunuz açık, rehberiniz Atatürk İlke ve Devrimleri olsun' diyerek yolcu etti. Sabah saatlerinde Ankara'ya varan öğrenciler, ellerinde Türk Bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleriyle Anıtkabir'e giderek, Ata'ya olan özlemlerini dile getirdi. 
    
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!