Güreşle ilk kez tanıştılar 2 altın madalya aldılar

Güncelleme Tarihi:

Güreşle ilk kez tanıştılar 2 altın madalya aldılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 14:13

Güreşle ilk kez tanıştılar 2 altın madalya aldılar

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/BALA(Ankara), (DHA)- BALA Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, Belediye Başkanı Arif Kaplan'ın ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Şahinkuş'un desteğiyle kurulan ilçenin ilk güreş takımı, Ankara şampiyonasında takım olarak 3. oldu. Güreşle ilk defa tanışan Balalı çocuklar, 12-13 Yaş Serbest Erkekler Güreş Ankara Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş, 3 de bronz madalya aldılar.
Müsabakaya katılan tüm çocuklar derece yaptılar ve takım olarak üçüncü oldular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmen olarak çalışan eski milli güreşçilerden Büyük Boyalık İlkokul Müdürü Ömer Kömü ve Köseli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Mülayım tarafından, ilk olarak güreş takımı kuruldu ve yaklaşık bir ay gibi kısa sürede hazırlanan minikler, kendi dalları ve kilolarında 2 altın madalya alarak Ankara Şampiyonasında takım olarak 3. oldular
HEDEFİMİZ BÜYÜK
Bala'da görev yapan milli güreşçi öğretmenlerden Büyük Boyalık İlkokulu Müdürü Ömer Kömü, Köseli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Mülayim tarafından kurulan ve yaklaşık bir ay gibi kısa süre antrenman yapan Balâ Minikler Güreş Takımı, Ankara Şampiyonasında takım olarak üçüncü olmanın sevincini yaşadı. Kömü ve Mülayim, hedeflerini büyüterek Türkiye Şampiyonu olmak istediklerini belirttiler. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!