"Güreşçilerimize güveniyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Güreşçilerimize güveniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2011 15:50

Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi başarı ile temsil etmek için kamp çalışmalarına devam eden Yıldızlar Güreş Milli Takımları, şampiyonadan başarı ile dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Yardımcısı Kadir Haberdar, kampların başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Yıldız güreşçilerimize güveniyoruz" dedi.

Haberdar, çalışmaların devam ettiğini ve yıldız takımlarından umutlu olduğunu ifade ederek, "09-14 Ağustos 2011 tarihlerinde, Polonya'nın Varşova kentinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Milli takımlarımız Avrupa Şampiyonası için gün sayıyorlar. Serbest Güreş Milli Takımımız, İstanbul Burhan Felek Milli takımlar kamp tesislerinde, bayanlar ise Niğde Demirkazık'da, Grekoromen milli takımımız ise İstanbul Sarıyer Mersinli Ahmet kamp tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Bizler Türkiye Güreş Federasyonu olarak sporcularımıza ve teknik heyetimize her türlü imkan ve desteği sağlamak için çalışıyoruz. Alınacak olan başarı ülkemizin gururu ve başarısı olacaktır. Bu azim ve çaba ile çalışan antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ederim. Ülkemizin başarısını Polonya'da göstereceğiz, bizler takımlarımıza ve teknik heyete güveniyoruz" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!