Gurbette şimşek

Güncelleme Tarihi:

Gurbette şimşek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 00:00

İlk yarıda deplasmanda fırtına gibi esip 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alan kırmızı-siyahlı ekip, Lider Balıkesir’in 8 puan gerisinde 8. sırada kaldı.

Haberin Devamı

İKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Turgutluspor ilk yarıda evinde kaybettiği puanlara yanarken, deplasmanda fırtına gibi esti. İlk 14 maçlık periyodu 23 puanla ve Lider Balıkesir’in 8 puan gerisinde 8. sırada tamamlayan Kasaba, evindeki 7 maçta 3 galibiyet, 4 yenilgi alırken, deplasmandan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle döndü. Sezon öncesi kadroyu flaş transferlerle güçlendiren kırmızı-siyahlı ekip, futbolseverlerin yakından tanıdığı Yusuf Şimşek’le oyuncu-teknik direktör olarak anlaşarak eşine az rastlanan bir model seçti.

İstikrarsız tablo

Fenerbahçe ve (A) Milli Takımımızın eski yıldızı Serhat Akın’ın yanı  sıra Murat Karakoç, Ahmet Çağıran, Halil Zeybek, Eray, Ahmet Sağlam, Süleyman gibi tecrübeli isimler kadroya monte edildi. İlk iki haftadaki Balıkesir mağlubiyeti ve Diyarbakır beraberliğinin ardından üç galibiyetlik seri yakalayan Turgutlu inişli-çıkışlı bir grafik çizdi. Ege temsilcisi  deplasmanlarda Tokat’ı 4-0, Çorum’u 5-0, Kocaelispor’u 6-1 yendi. Serhat, takımının kaydettiği 25 golün 9’unun altına imzasını attı. Halil Zeybek 4, 279 dakika forma giyen Yusuf Şimşek 3 gol kaydetti. Erhan Namlı, Ahmet Çağıran, Caner, Eray, Emre, Halil Karataş ve Ogün’le devre sonunda yollar ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!