Gurbetçi gelin ve damada tur hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Gurbetçi gelin ve damada tur hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 12:40

Gurbetçi gelin ve damada tur hediyesi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te kurulu Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, düğün ve nişan gibi etkinliklerini kendi otelinde gerçekleştirecek gurbetçilere, Nemrut, Halfeti ve Zeugma turunu hediye edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde, turizm sektörünün temsilcileriyle buluşmasında, yurt dışında yaşayan vatandaşların düğün, sünnet ve tatillerini Türkiye’de geçirmeleri çağrısında bulunarak, 'Komşunu Al Gel( kampanyasını başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı, gastronomisi ve mozaikleri ile ünlü Gaziantep’ten yankı buldu.

Gaziantepli Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını desteklediklerini belirterek, "1885 yılında yapılan ve Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Şirehan olarak Cumhurbaşkanımıza tam destek veriyoruz. Tarih, kültür ve lezzetin buluştuğu bir mekan olan otelimizin gerek otantik avlusu, gerekse de modern salonu en güzel etkinlikler için gurbetçilerimizi beklemektedir. Otelimizde, unutulmaz bir düğün veya sünnet töreni yapmak isteyenler için her türlü ayrıntı düşünülmüştür" dedi.

Düğün, nişan ve sünnet gibi etkinliklerini Gaziantep’te gerçekleştirecek olan gurbetçilere unutulmaz bir tatil fırsatı da sunduklarını ifade eden Eyyüp Kavas, Şirehan Group olarak, düğün için kente gelecek olan gelin ve damada Nemrut, Halfeti ve Zeugma turunu hediye edeceklerini vurgulayarak şöyle dedi:

"Gaziantep, tarihiyle, kültürüyle, gastronomisiyle, sanayi ve ticaretteki başarısıyla dünyanın en özel şehirlerinden biridir. Dünyaca ünlü mutfağı ile UNESCO’nun , Yaratıcı Şehirler Ağına dahil edilen Gaziantep, Nemrut, Rumkale, Zeugma, Balıklıgöl, Göbeklitepe, Harran gibi dünya tarihi ve kültürel zenginliklerimize otomobille bir iki saat uzaklıktadır. Komşusunu da alarak Gaziantep’e gelecek olan gurbetçilerimiz, bir taraftan dünyanın en lezzetli yemeklerini tatma fırsatı bulacak, diğer taraftan da dünyanın gözbebeği olan tarihi mekanları gezebilecektir. Şirehan Group olarak, düğününü otelimizde yapacak olan çiftlere Nemrut turunu hediye olarak vereceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür ederken, tüm gurbetçilerimizi bu kampanyaya uymaya davet ediyoruz. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, ülkemiz için elini taşın altına koyma günüdür. Dünyanın en misafirperver ülkesiyiz. Gastronominin başkentiyiz. Tarihin ve kültürün merkeziyiz. Gurbetçilerimizi bu güzellikleri görmeye ve yaşamaya davet ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!