Günün içinden

Güncelleme Tarihi:

Günün içinden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sakaryaspor'da Dodik imza attı

Lig hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Sakaryaspor, Bosnalı 24 yaşındaki Marijo Dodik'le kesin anlaşmaya vararak 1 yıllık sözleşme yaptı. Yeşil siyahlılar Adapazarı'na getirttikleri Belçika'nın Ekeren takımında oynayan 24 yaşındaki Dodik'i verilecek transfer ücreti ise açıklanmadı.

Genç bayanlar klasmanda oynayacak

Kütahya'da yapılan 18. Avrupa Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası A Grubu eleme karşılaşmaları sona erdi, son maçında Çek Cumhuriyeti'ne 79-67 yenilen Türkiye çeyrek final şansını kaybetti. A Grubu'da 5. olan bayanlarımız bugünden itibaren Bursa'da başlayacak klasman maçlarında 9'unculuk ve 12'ncilik için mücedele edecek.

Ümitlerimiz potada galip

İtalya'da gelecek hafta başlayacak 4. Avrupa Ümitler Basketbol Şampiyonası finallerine bu ülkede kamp yaparak hazırlanan Milli Takım, katıldığı özel turnuvanın ilk maçında, evsahibi İtalya'yı 62-55 yendi. Millilerimiz Matera kentindeki karşılaşmanın ilk yarısını 30-21 yenik kapadı.

Yıldızlarımız Moskova'ya gitti

Slovakya'da 5-9 Ağustos'ta yapılacak 15. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına hazırlanan Yıldız Erkek Milli Basketbol Takımı, Moskova'da düzenlenecek 1. Dünya Gençlik Oyunları'na katılmak için Rusya'ya gitti. 4 grupta 16 takımın mücadele edeceği Gençlik Oyunları'nda milli takım yarın Yunanistan, 12 Temmuz'da Yugoslavya ve 14 Temmuz'da da Litvanya'yla karşılaşacak.

Türk Telekom Koul'la anlaştı

Türk Telekom Basketbol Takımı, daha önce anlaşmaya vardığı Belarus pivot Alexander Koul'la dün sözleşme imzaladı. Kulüp binasında Kulüp Başkanı Aybars Beyin, Genel Sekreter Necip Kapanlı ve diğer yöneticilerin huzurunda gerçekleşen imza töreninde, Belarus oyuncunun 1 yıl için 450 bin dolar alacağı öğrenildi.

FIFA hakem listesi açıklanıyor

Merkez Hakem Komitesi (MHK) Genel Sekreteri Bülent Yavuz, 1998-99 futbol sezonunda FİFA listesine girecek hakemlerle, görev yapacak klasman grubu hakemlerini bugün açıklayacak. Yavuz, Futbol Federasyonu'nun Ankara'daki Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısında, yeni sezon ile ilgili bilgiler de verecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!