Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

KOÇ
Ön planda olan ilişkileriniz, ortaklıklarınız veya işbirlikleriniz gerçekten uyumlu bir salınım yakalayabilir veya güven vermekten giderek uzak bir profil çizmeye başlayabilir. Olumlu ilerleme şansı daha yüksek göründüğü için hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

BOĞA
İşinizi, özel yaşamınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda yaşanan sıkıntılar düzelmeye başlıyor. Bu durumdan fırsat yaratmaya ve fayda elde etmeye çalışmanızda yarar var. Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz. Seyahatler, iletişim ve ilişkiler anlamında da olaylar istenen kıvama geliyor.

İKİZLER
Riskli yatırım veya harcamalardan kaçınmakta fayda var. Ticari başlıklı işleriniz, yaratıcılık gerektiren planlar ve işler veya aşk hayatınız daha fazla ilgilenilmeyi hak ediyor. Bugünlerde, bu alanlarda ilerleme kaydedebilirsiniz veya işler yoluna girmeye başlayabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Evinizi, yaşadığınız yeri, mal varlıklarınızı veya ailenizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor ve bu alanlarda bazı sıkıntılı gelişmeler yaşanabilir. Dolayısıyla, sonlanması veya sonuçlandırılması gereken anlaşmaların ve üzerinde uzlaşılması gereken konuların bir neticeye bağlanması gerekiyor olabilir.

ASLAN
Bu hafta sonu, önemli bir fikrin, önerinin, davetin veya teklifin arkasından gidip gitmeme konusunda uzun uzun düşünme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak, bu tür fırsatlar her zaman yakalanmadığı için fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz. İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

BAŞAK
İş hayatınız olmak üzere ikili ilişkilerinizde sizi yanıltabilecek kişilerle karşılaşabileceğiniz birkaç haftalık süreçtesiniz. Herkes çıkarlarına uygun davranabilir, şüpheci olmak sizi koruyacaktır.

TERAZİ
Kararsızlık veya istikrarsızlık içeren veya en azından o şekilde görünen ilişki, bağlantı veya işleriniz düzene girmeye başlıyor ya da siz bu durumu sonuçlandırmak için harekete geçeceğe benziyorsunuz. Avantajlı pozisyonda olabilmek için, harekete geçmeden önce birkaç gün beklemenizde fayda var.

AKREP
Genel anlamda kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz ya da içsel dengelerin yerli yerine oturabileceği bir hafta sonundasınız. Dolayısıyla, bazı fikirlerinizi dile getirmek ve onaylanıp onaylanmayacağını görmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif bir arada ivme kazanabilir. Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

OĞLAK
Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir. Bu başlıklarda başarı elde ettikten sonra özel yaşamınızda da olumlu gelişmeler sizi bekliyor olacak.

KOVA
Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta sonu, bu yönlü çalışmalar yapmak sizi memnun edecek.

Haberin Devamı

BALIK
Belli bir ilişki, işbirliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, size yük olan ilişkilerden kurtulmak isteyebilir veya karşınızdaki kişilerin kendisine çeki düzen vermesini bekleyebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları