Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

Koç

Beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir. Gelişmelere uygun şekilde davranmakta zorlanmayacaksınız. Ancak, verilen sözleri yazılı hale dönüştürmekte veya tutulamayacak sözler vermemekte fayda var.

Boğa
Yeni kurallara veya gelişmelere uygun davranmanız gerekebilir. Bu esnada elinizden geldiğince kibar ve açık fikirli olmanızda fayda var. Başkalarına yardım etmekten keyif alan bir kişisiniz ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca daha da sevgi dolu ve şefkatli bir profil çizmeye başlayabilirsiniz.

İkizler
Bugünlerde aklınızdan geçenler başınıza gelebilir veya istekleriniz gerçek olabilir. Ancak, işin garip tarafı şu: Bu tür gelişmelere hazır olmamanız, bu noktadan itibaren ne yapacağınızı bilememeniz anlamına gelebilir! Birkaç gündür bahsettiğim gibi yeni veya beklenmedik kişilerle tanışabileceğiniz günlerdesiniz. İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Başkalarına ait bazı öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir. Dolayısıyla, esnek olmanız ve gelişmelere göre hareket etmeniz sizin adınıza daha yararlı sonuçlar doğurabilir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, çevrenizdeki kişilere şefkatle yaklaşabilir, düşünceli tavırlarınızla ilgi çekebilirsiniz.

Aslan
Kıskanç kişilere dikkat! Rutinin dışına çıkmanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var. Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Başak
Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler. Böyle bir durumda, düşünmek veya öneri ya da teklifleri detaylandırmak için zaman istemek fırsatları kaçırmanız anlamına gelebilir. Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Terazi
Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir. Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler. Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz. İlişkilerinizi yenilemek isteyeceğiniz günlerdesiniz. Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz. Bu durumda kendinizi olumlu cevap verme zorunda hissetmeniz sıkıntı yaratabilir. Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir. Seyahatler veya kısa yolculuklar rahatlatıcı bir gün geçirmenizde etkili olacaktır.

Yay
İmajınızı ve paranızı korumalısınız. Ani değişikliklere hazır olun. Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir. Değişime uygun davranmak keyifli gelişmeleri beraberinde getirebilir.

Oğlak
Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir. Olaylara olumsuz yaklaşmak ve işlerin eskisinden de zor ya da kötü olacağını düşünmek yerine, uyum sağlayarak hareket etmeniz kendiniz için daha yararlı sonuçlar doğurabilir. Ayrıca, aileniz, iş çevreniz veya farklı çevrelerden otorite konumundaki kişilerin desteklerini görebileceğiniz günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Kova
Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz. Tüm bunların neden olup bittiğini düşünmek yerine olan bitenin keyfini çıkartmanızda fayda var. Ancak, aklınızdaki her şeyi diğerleriyle paylaşmamalısınız, fikirlerinizi çalan veya fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Balık
Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları