Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Herkes sizin kadar akıllı olmayabilir. Çevrenizdekiler sizden ısrarla bazı şeyleri anlatmanızı talep ettiğinde, bu söylediğimi hatırlayın...

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs
Bugünlerde ilginç, hatta trajikomik bir olay yaşadıysanız, kendinize bu olaydan nasıl bir sonuç çıkarmanız gerektiğini sormalısınız.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran
Tamamen kurgulandığını düşündüğünüz bir anlaşma veya plan, aniden alakasız bir hale dönüşebilir. Tepki vermeden önce sakin olmalı ve iyi düşünmelisiniz.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
Bazı beklenmedik olayların, hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz. Beklenmedik gelişmeler, her zaman olumsuz sonuçlanmaz.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Çevrenizdekilerin sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız. En zekice yol, söylenenleri yok saymak olabilir!

Haberin Devamı

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir. Bu olayla uğraşmayı bir-iki gün ertelemenizde fayda var.

TERAZİ 23 Eylül 22-Ekim
Bilgisayar problemlerinden bankamatik sorunlarına kadar pek çok konuda aksilik yaşarsanız, sinirlenmeyin. Önümüzdeki günlerde her şey yoluna girecektir.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Bazı konularda sizi tartışma ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir. Kendi fikirlerinize sahip çıkmalı ve diğerlerinin söylediklerini duymazdan gelmelisiniz.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Bakış açınızın doğruluğundan eminseniz, verdiğiniz sözlere ya da yaptığınız anlaşmalara katkı sağlayacak her şeye açıksanız, önünüzde hiçbir şey duramaz.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
İlişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir. Kömürden altın ortaya çıkarabilecek yapıda biri olduğunuzdan, süreci doğru yönetebilirsiniz.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
Bazı kişiler, gizli bilgileri açığa çıkardığınıza inanıyor olabilir. Yaptınız ya da yapmadınız, önemli olan sonuna kadar inkar etmeniz olacak galiba!

BALIK   19 Şubat- 20 Mart
Bazı kişilerin ne istediklerini sorgulayabilirsiniz. Tahminlerinizi netleştirmeden önce ortaya çıkan şeyleri doğru görmeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları