Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Etrafınızda olup biten en ufak bir hadise canınızı sıkmak için yeterli olabilir. Olumsuz bir ruh hali geliştirmeye müsait bir gündesiniz. Belki de insanlarla çok bir arada olmamak sizin için daha iyi olabilir.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Son dönemde takındığınız tavırlarla kendinize de partnerinize de gereksiz yere eziyet ediyorsunuz. Hiç yoktan öfkelenmeniz ve sinirlerinize hakim olamamanız, ilişkinizi bozuyor.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

Bu aralarda bilinçdışınız oldukça hareketli ve rüyalarla size ulaşmaya çalışıyor. Yine de rüyalarınızı pek kimseyle paylaşmamalı ve tek başınıza çözmeye gayret etmelisiniz.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Bu dönemde önyargılarınız çok kuvvetli olduğundan sevdiğiniz kişi ne yaparsa yapsın size kendini beğendiremiyor. Kendinize karşı yeterince esnek olabilirken, ona karşı toleransınızı küçültüyorsunuz.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Bir organizasyondan davet alabilirsiniz. Bu katılım yeni kişiler tanımak, yeni bağlantılar kurmak için çok faydalı olabilir. Sakın reddetmeyin ve insanlara pozitif yaklaşın. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Mesleki gelişim hedeflerinizi, kariyer planınızı yakından ilgilendiren önemli olaylar yaşanabilir. Çabuk karar vermemek konusunda dikkatli olmakla birlikte, fırsatları değerlendirmekte gecikmemelisiniz.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Gündeminize aldığınız konularda sevdiğiniz kişinin yorumlarına ve fikirlerine ihtiyacınız var. Onun sizi desteklemesi, hakikaten motivasyonunuzu yükseltiyor ve enerjinizi tazeliyor.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Cazibenin doruklarındasınız! Herkesi etkileyebilecek bir karizmanız var. Bunu aranızın açık olduğu kişilerle ilişkilerinizi düzeltmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca yeni kişileri de etkileyebilirsiniz.

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Son günlerde sevgilinizin kardeşleriyle alakalı tatsız şeyler söylendiğini duyabilirsiniz. Duyduklarınız sizi önce rahatsız etse de, sonrasında kolaylıkla tolere edebileceksiniz.

OĞLAK   22 Aralık-19 Ocak

Bu aralar gizliliğe her zamankinden çok ihtiyacınız var ama yumuşaklığınız sır saklamanıza engel oluyor. Hiç değilse sonradan pişmanlık hissedeceğiniz konularda paylaşım içerisine girmeyin.

Haberin Devamı

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Arkadaşlarınıza karşı tutarlı bir tutum geliştirdiğiniz için rahatlıkla size güveniyorlar. Ancak yapmanız gereken, onların sorumluluklarını üstlenmek değil, onlara sadece destek vermek.

BALIK   19 Şubat-20 Mart

Kuralları biraz kenara bırakarak, sevgilinize sürpriz bir akşam yaşatmalısınız. Size olan sevgisini ve bağlılığını birkaç kat daha kuvvetlendirmek, onun hayatında vazgeçilmez olmak mümkün.

Yazarın Tüm Yazıları