Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Önümüzdeki birkaç hafta planlarınızı ve önceliklerinizi gözden geçirebilirsiniz. İsteklerinizi netleştirdikten sonra nasıl elde edebileceğinize yoğunlaşabilirsiniz.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca A noktasından B noktasına gitmenin hiçbir kısa yolunu bulamayabilir, aksilikler nedeniyle işlerinizi zorlukla tamamlayabilirsiniz.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

Kariyerinizi ilgilendiren konularda işlerin plana uygun ilerleme şansı yok denecek kadar az. Yine de yaptığınız işlerden zevk almayı başaracak bir ruh halindesiniz.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Belli plan, ilişki veya projelerinizin istediğiniz gibi ilerlememesi sinirlerinizi bozabilir. Yine de vazgeçmemelisiniz. Her şey birkaç hafta sonra düzenli akışına dönecek.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Sizi geri aramayı unutan kişiler, unuttuğunuz şeyler, kaybolan evraklar veya bekleyen imzalar sizi sinirlendirmesin. Hepsi birkaç hafta içinde geçecek nasıl olsa!

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Önümüzdeki üç hafta boyunca, çok kırılgan insanlarla karşılaşarak şaşırabilirsiniz. Aslında iyi niyetli olmanıza rağmen çevrenizdeki kişiler sizi yanlış anlayabilir.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Belli anlaşma ve planlardaki gecikmeler, terslikler veya problemler sizi bıktırabilir. Ama birkaç hafta sonra hayat normale döneceği için sabırlı olmakta fayda var.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Sizi heyecanlandırmayan işlere devam edebilirsiniz. Daha seçici olmanız gerekebilir. Üç hafta boyunca türlü işlerde günlük aksilikler yaşanabilir, kafalar karışabilir.

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Yanlış anlaşılabileceğiniz, iletişim sorunları yaşayabileceğiniz, taşınma ve evle ilgili konularda aksilikler yaşayabileceğiniz kısa bir sürece girdiniz.

OĞLAK   22 Aralık-19 Ocak

İlişkileriniz, kısa mesafeli seyahatler veya bilişimle bağlantılı konular üç hafta boyunca türlü aksilikle sabrınızı sınayabilir. Bu süreçte iletişim sorunları yaşanabilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey birbirine girebilir. Yanlış anlaşılmamak için önlem almanız gerekiyor. Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Üç hafta boyunca karışan planlar, davranış değişiklikleri, yöntem farklılıkları, ertelemeler, kaybolan evraklar, yanlış telefonlar ve iletişim problemleri sabrınızı sınayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları