Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

Koç
Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi artıracak konulara odaklanmalısınız. Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz. Haklarınız için savaşmanız gerekiyor. Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Boğa
Çatırdayan ve kontrolü zor bir duruma zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz. Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir. Kontrolü ele almalı ve ne yapılması gerekiyorsa yapmalısınız. Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var. Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

İkizler
Özel olarak düşündüğünüz değerli fikirleriniz sizi zafere taşıyabilir. Yeni özellikler edinebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Çalıştığınız alanda veya yoğunlaştığınız işlerde ilerlemenize yardım edecek eğitimler alabilir ya da bu amaçla iletişim ağınızı genişletebilirsiniz. Değerinizi doğru anlatmalı ve anlamalısınız, kazanacak çok şey varken azıyla yetinmeyin.

Haberin Devamı

Yengeç
İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız. Bulacağınız çözümler hemen yürürlüğe konamasa da mükemmel olabilir. Başkaları bazı değişiklikler yapıyor diye sizin de yapmanız gerekmiyor. Durumunuzu doğru değerlendirmeli ve başkalarının pes ettiği ya da geride bıraktığı konulardan bir fayda sağlamaya çalışmalısınız. Yeniden yapılan, yeniden kullanılan veya yenilenen şeyler gündemde.

Aslan
Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz. İşteki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz. Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız. Bazı şeylerin yapılmasını beklemek yerine olurluğunu sağlamanız gerekiyor, aksi takdirde kaybeden siz olursunuz.

Başak
Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyle değilse de, belli bir engeli aşmanızı sağlayacak geçici bir yol bulabilirsiniz. Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir. Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz. Bu konulara politik yaklaşımlarda bulunmalısınız. Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz. Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Akrep
Son dönemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın. Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz. Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Eski tecrübelerinizi hatırlamanız bugünlerde yüz yüze olduğunuz durumları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Yay
Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor. Macera arayışınız sürüyor. Yaşam sevincinizi paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz hayata nasıl daha da fazla anlam katabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir. İş ve eğlenceyi birbirine karıştırarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir. Sizi tetikleyen şeyleri ve işbirliği içinde olduğunuz kişileri sorgulamadan hayatınızı tümüyle değiştirebilecek bir adım atmamanızda fayda var. Bir olaya ya da kişiye yaklaşımınızı değiştirerek gereken geçişi ve değişimi daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Kova
Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor. Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz. Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz. Kafanızı üzüntülerden veya pişmanlıklardan arındırabilirseniz bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha net şekilde anlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Favori fikirlerinizden birisini gerçekleştirmek için en son ne zaman çaba sarf ettiniz? Yararlı ve ulaşılabilir bir taktikle fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Başkaları için bir şeyler yapmanız durumunda ödüllendirilebilir veya bazı jestlerle karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları