Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Sizi istemediğiniz işler veya harcamalar yapmaya zorlayan kişiler olabilir. Mükemmel sonuçlar elde etmek için öfkeyi bir kenara bırakmanız gerekiyor.

Boğa
Başkalarının hamle yapmasını beklemek yerine, dönemin ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunmalı ve diğerlerinin tepkilerini ölçmelisiniz. Neler yapabileceğinizi ya da isteklerinizi dile getirmeniz durumunda kârlı iş birlikleri ya da ilişkiler gündeme gelebilir.
 
İkizler
Özel bir ilişki ya da bağlantı nedeniyle hatalı kararlar verebilir veya anlamsız seçimler yapabilirsiniz. Teknolojik aletlere bağlı yanlış anlaşılmalar varsa, eski bir meslektaşınız ya da arkadaşınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Yengeç
Kontrol elinizde ve planlarınızı isteklilikle yürürlüğe koyabilirsiniz. Sosyal yaşam ve iletişim ağınızı genişletmeniz iş hayatınızda yeni bir vizyon geliştirmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.
 
Aslan
Sizi engelleyen, yavaşlatan veya kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Çocuğunuz, yaşça büyük kişiler ya da partneriniz ek yük ya da sorumluluklara neden olabilir. Güvenliğinizi artırıcı tedbirler almanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Başak
İsteklerinizi elde etmeniz için belli bilgiler edinmeniz gerekiyor. Aileniz, arkadaşlarınız ya da grubunuzdaki kişilerle planlarınızı tartışmanız bir hayalinizi gerçekleştirmenize yardım edebilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.
 
Terazi
Mantıklı olduğu sürece büyük düşünebilirsiniz. Bitirilmesi zor işlere girişmeden önce gerçekleri ortaya çıkartmanız gerekiyor.

Akrep
Son dakika uyarlamaları planlarınızı bozabilir. Başladığınız işleri tamamlamak için gereken her şeyi yapmanız gerekebilir. Duygularınızı saklayabilirseniz saygı görebilir ve destek alabilirsiniz.
 
Yay
Kurallara ya da düzenlemelere uygun davranmazsanız otorite konumundaki kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Seyahatler esnasında dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi takdirde, alışılmadık kurallar ya da durumlar yorucu olabilir. Eve yakın olmakta fayda var.
 
Oğlak
Başarılı olmak için zamanlama faktöründen faydalanmak gerekli. Diğerlerinin neler yaptığını izleyerek ne zaman ne hamle yapmanız gerektiğini bulabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz durumunda yapılacak anlaşmalardan kâr elde edebileceksiniz.
 
Kova
Herkes sizin iyiliğinizi istemiyor olabilir. Yaratıcı fikirleriniz ve sezgileriniz sizi doğru yönlendirecektir. Hızlı adaptasyon yeteneğiniz ve doğru tarafta yer almanız başarıyı beraberinde getirebilir.
 
Balık
İşleri basit şekilde ele almalı ve bütçenize göre hareket etmelisiniz. Sevdiğiniz kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz. İşlerin olumlu yönde ilerlemeye başlaması sizi duygusal, fiziksel ya da maddi anlamda mutlu edebilir.

Yazarın Tüm Yazıları