Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Maddi veya fiziki durumunuzu korumalı, olası problemleri çözebilecek ayarlamalar yapmalısınız. Duygularınızı kontrol altında tutmanız ve söylenenleri dikkatle dinlemeniz gerekiyor. Belli bilgiler edinebilirsiniz.

Boğa
Olumlu değişiklikler yapmanız maddi gelirlerinizi artırmanızı, harcamalarınızı kısmanızı ya da özel yaşamınızı daha az stresli hale getirmenizi sağlayabilir. Akıllı davranırsanız istediğinizi alabilirsiniz.

İkizler
Harika bir fikir geçmişte yer almayan bir fırsata yol açabilir. Planlarınızı yürürlüğe koymalı ve en iyi bildiğiniz şeylere yatırım yapmalısınız. Daha fazla fırsat ve yeteneklerinizin daha fazla göz doldurması söz konusu olabilir.

Yengeç
Sempatikliğiniz ve uzmanlığınız desteklenmenizi sağlayacaktır. İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı değiştirmenizi sağlayabilecek ortaklık ya da ilişki fırsatları doğurabilir. İlişkileri (iş ya da özel) tazelemek gerekiyor.

Haberin Devamı

Aslan
Söyledikleriniz belli durumların sonuçlarını etkileyebilir. Evinizi veya ailenizi bir pozisyon almadan önce ileriye dönük düşünmeniz gerekiyor. Şu ana yapacağınız bir hatanın getireceği sorumluluklar iyi hesaplanmalı.

Başak
Belli konuşmalara dahil olmadan önce, arkadaşlarınızla ilişkileriniz veya bulunduğunuz toplumdaki yeriniz üzerinde farklılık yaratmanız gerekiyor. Sizin alanınıza giren veya maddi durumunuzu etkileyebilecek kişilere dikkat!

Terazi
İş hayatınızda tuzaklara yakalanmamak veya hata yapmamak için daha yaratıcı olmalısınız. Para kazanma biçiminizde değişiklik yapmak zor olsa da, hayatınızın kontrolünü ele almanız kafanızı rahatlatabilir. Fikirlerinize güvenin.

Akrep
Geleceğiniz konusunda belirsizlikler olabilir ya da kafanız karışabilir, ama özgün fikirlerinize ve kendinize güvenirseniz sizi daha eğlenceli ve rahat yerlere taşıyacak yollar bulabilirsiniz. İsteklerinizi dile getirmeniz yardım bulmanızı sağlayabilir.

Yay
Evde ya da özel yaşamınızda değişiklikler yapmanız, sizi üzen ya da engelleyen konuları bertaraf etmenizi sağlayabilir. Gerçekleri ortaya çıkartmak için uğraşmanız gerekebilir. Eski fikir ve metotlar yenilenebilir.

Haberin Devamı

Oğlak
İş hayatınıza zaman ayırmadan önce, duygularınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Usanmadan ve etkili çalışmanız temellerinizi sağlam atmanızı sağlayabilir. Daha azıyla daha fazlasını başarma yeteneğiniz sizi bir dahiye dönüştürebilir.

Kova
Fikirlerinizi ve planlarınızı gizli tutabilirsiniz. Fazla söylenmeniz veya özgürlüğün dozunu kaçırmanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hamlenizi yapmadan diğerlerinin niyetlerini anlamanız gerekiyor.

Balık
Tüm gözler üzerinizde ve karşıt görüşler sıkıcı olabilir. Plan ve fikirlerinizin dört dörtlük olduğundan ve yenilmezliğinizden emin olmadan hareket etmeyin. Beklenmedik kanallardan gelen bir para hayallerinizden birini gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Yazarın Tüm Yazıları