Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Ani hareketler sonuç getirebilir. Herkes bir dahi olduğunuzu düşünebilir ama öncesinde yaşanabilecek tartışmalara hazır olmalısınız. Bilginiz sizi yanıltmayacaktır.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Çevrenizde bazı konularda başarılı olamayacağınızı söyleyen kişiler olabilir. Her şeyi yapabilecek durumdasınız, bu kişileri duymazdan gelmelisiniz. Romantik planlar yapılabilir.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

Hayatınızı daha basit tutmalı ve alçakgönüllü bir çizgide ilerlemelisiniz. Evinizden uzaklaşmanız kontrolü kaybederek zayıf pozisyona düşebileceğiniz durumlara neden olabilir.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Araştırma yaparak sorunları çözebileceğinizi düşündüğünüz organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Yaratıcı kişilerle arkadaşlık yapmanız uzun vadeli ilişkiler kurmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Dış faktörlerin etkin olduğu günler. Sizin ya da başkasının kafasında bazı şeyler olabilir, yanılsamalardan kaçınmalı ve yanlış şeyleri doğru şekle sokmanın yollarını bulmalısınız.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Keyifli yolculuklara çıkabilirsiniz. Dış görünüşünüzü yenileyebilir ve belli toplantılara katılabilirsiniz. Romantik planlar da günü renklendirebilir.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Yaşadığınız tecrübeler aynı hatayı iki kere yapmanızı engelleyecektir. Maddi konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Farklı şeylerle ilgilenmeniz veya farklı şeyler denemeniz size aradığınız konforu sağlayabilir. Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Hayatınızı geliştirmek istiyorsanız değişiklik yapmanız gerekli. Kendinize güvenmeli ve kapanan kapılara değil, açılacak olanlara konsantre olmalısınız. Yeni bir yol sizi bekliyor.

OĞLAK   22 Aralık-19 Ocak

Enerjinizi işe adapte etmelisiniz. Meydana gelebilecek durumlar, iş hayatınızla ilgili olabilir. Bağlayıcı sözler, uzun vadeli hedeflerinizde istikrar sağlanmasına yardım edebilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Haberin Devamı

Bazı kişiler yanlış kararlar almanıza neden olabilir. İş ve özel yaşamınızı birbirinden ayırmalısınız. Evinize, ailenize ya da daha iyi bir yaşam tarzına adapte olmanız gerekiyor.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Kalbinizin sesini ve sezgilerinizi dinlemelisiniz. Duygusal bir ilişkiniz stresinizi azaltabilir ve evle ilgili yeni yollar sunabilir.

Yazarın Tüm Yazıları