Bugün burcunuz size neler fısıldıyor? | 10 Mayıs Salı

Güncelleme Tarihi:

Bugün burcunuz size neler fısıldıyor | 10 Mayıs Salı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 09:59

Burcunuz bugün sizi neler söyleyecek? Yeni Ay'ın etkisi burçları nasıl değiştirecek? Mayıs ayı doğumlu Boğa’lar başta olmak üzere, Ocak ayı doğumlu Oğlak ve Eylül ayı doğumlu Başak burçları için fırsatlarla dolu, pozitif ve verimli bir hafta olabilir. 10 Mayıs Salı günü burç yorumlarınızda aşk, iş ve sosyal hayatınızda neler yazıyor? Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel sizin için burçlarınızı yorumluyor.

Haberin Devamı

10 Mayıs Salı günü burcunuzda nasıl değişiklikler oluyor? Sosyal hayatınız, aşk yaşantınız ve sağlığınız bugün nasıl etkilenecek? Burç enerjinizi nasıl yükseltebilirsiniz? Burçlar üzerinde etkisi fazla olan Yükselen Burç nasıl hesaplanır? Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel 10 Mayıs Salı günü burçlarınızı yorumluyor. İşte merak ettikleriniz.

BUGÜN NASIL GEÇECEK?

İş birlikleri, ortalıklar ve evlilikler açısından da yapıcı günlerdeyiz. Duygusal ve birbirimize karşı anlayışlıyız. Yeni aşkları, ilişkilerde canlandırıcı planları, konuşmaları, iltifat, hediye ve şımarmayı destekleyen her başlığı ilgilendiren alanları hareketlendiren etkiler ön planda. Olumlu ilişkiler kurabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde(dekorasyon, estetik, moda, sanat, kozmetik v.b) kendimizi gösterebilir veya bu tarz işlere zaman ayırabiliriz. Ev, aile, geçmişten gelen değerler ve ülke konuları da ön planda gün boyu.

Haberin Devamı

KOÇ (21 Mart- 20 Nisan)

Kendinize ait bazı değişiklikler yapmak niyetindeyseniz, başkalarından önce kendinize inanmalı ve güvenmelisiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve mutlaka kendinize bir yapılacaklar listesi hazırlamalısınız. Radikal değişiklikler olması gerekiyorsa çok ince eleyip sık dokunması gerekiyor. Sizi baskılayan ya da yoran kişileri bertaraf etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Daha önce birlikte iş yaptığınız kişileri anımsayabilir, hatta bu kişilerle yeniden bir araya gelmenin yollarını arayabilirsiniz. Statünüzü güçlendirecek bazı planlar ekip çalışmalarında gösterdiğiniz enerji ve potansiyelle doğrudan ilgili olacaktır. Böylelikle imajınız olumlu yönde etkilenebilir.

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Sizi manipüle etmek isteyen kişileri kontrol altına alıp, bastırmakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda harekete geçmeden önce, çok detaylı bir araştırma yapmalı, gerçek verileri bulmaya çalışmalısınız. Hayatınızı güzelleştirmek için farklı yollar arayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize yönelmeniz durumunda özgüveniniz artacaktır.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Parlak fikirleri veya projeleri olan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Geçmişte yaşamadığınız veya tecrübe etmediğiniz alanlarda harekete geçme isteği doğuyor. Böylelikle hayatınızda bir canlanma ve yenilenme gerçekleşebilir. Romantik planlar yapın.

Haberin Devamı

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan ya da önünüze taş koyan kişileri kendinizden uzaklaştırmalısınız. Fiziksel olarak sizi zinde tutan aktivitelere yönelebilirsiniz. Prensipli ve düzenli olmanız mücadele gerektiren alanlarda size avantaj sağlayacaktır. Paranızı ve değerli eşyalarınızı sıkı muhafaza edin.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Büyük düşünün Sevgili Başaklar. Sizinle aynı bakış açısına sahip kişilerle aklınızdakileri paylaşmanız yararlı olabilir. Bazıları sizin başarılarınızı kıskanıyor. Tartışmalardan uzak durmalısınız. Siz sadece hedeflerinize ve planlarınıza odaklanın.

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

Sizi yanlışa sürükleyen ve iyi niyetinizi suistimal etmek isteyen kişilere karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor. Daha somut değişiklikler yaparak, gücünüzü ve yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. İçinize sinmeyen ve şüphe uyandıran kişilerle çalışmak ya da bir arada olmak zorunda değilsiniz. Sezgilerinize güvenin.

Haberin Devamı

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Kazancınızı artıracak ya da size avantaj sağlayacak fikirler üretebilirsiniz. Sizinle aynı yöne giden kişilerle iş yapabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Keyifli aktivitelerle daha da renklendirebilirsiniz.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Gerçekten altından kalkabileceğiniz işlere yoğunlaşmalısınız. Sizi ciddiye almayan kişileri umursamayın. Daha realist olmalı ve tevazu göstermelisiniz. Böylelikle pek çok şey yoluna girecektir. Stresten kurtulmak için sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızı renklendirecek ve hareketlendirecek yeni planlar yapabilirsiniz. Çıkarlarınızı ön planda tutmanız gerekebilir. Yaşadığınız yerde konforunuzu artıracak bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize yatırım yapın.

Haberin Devamı

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Hassas bir süreçtesiniz. Arkadaşlarınızla, komşularınızla veya akrabalarınızla olan ilişkilerinizde bu aralar dikkatli olmalısınız. Yapıcı, pozitif ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Aksi halde işler karışabilir. Davranışlarınızı kontrol etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı önemli konuların tam içinde olmalı ve fikirlerinizi açıkça ifade etmelisiniz. Daha sorgulayıcı ve detaycı olmanız olası sorunları öngörmenize yarayabilir. İşinize karışan kişileri veya aksilikleri bir an önce çözmeniz yolunuzu açacaktır.

YÜKSELEN BURCUN ETKİSİ

Burç yorumlarını okurken öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okumanız gerektiğini unutmayın lütfen. Hepinize sağlıklı günler, sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

YÜKSELEN BURCUNUZU HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

BAKMADAN GEÇME!