Günlük burç yorumları | 09 Ekim Cuma

Güncelleme Tarihi:

Günlük burç yorumları | 09 Ekim Cuma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 11:22

Günlük burç yorumunuzu okudunuz mu? Okumadıysanız hemen okuyun. 09 Ekim Cuma günü burcunuzu neler bekliyor?

Haberin Devamı

Günlük hayatımızda olmazsa olmaz olan burç yorumlarına çoğumuz inanmasa da, bazen oldukça doğru sonuçlar çıkabiliyor. İş hayatımız,aile ilişkilerimiz,aşk hayatımız hakkında yorum yapan burçlara bir de yakından bakalım..

09.10.2015 CUMA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI



Koç Burcu Günlük Yorumu (21 Mart - 20 Nisan)

Hedef ve ideallerinize ulaşmak konusunda kendinizi engellenmiş hissedebilir ve bu süre zarfında bir takım aksilikler yaşayabilirsiniz. Yapınız gereği rahatsızlık duyduğunuz durumlar karşısında aklınızdan geçenleri hemen dile getirmeyi seviyorsunuz; ancak bu günlerde gereksiz tartışmalar yaşamamanız için temkinli olmanızda yarar var.


Boğa Burcu Günlük Yorumu (21 Nisan - 20 Mayıs)

Aileniz, yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız ya da çalıştığınız müşterileriniz, şu sıralar sizin öneri ve yorumlarınızı duymak istemiyor gibi görünebilirler. Ancak bu durumu dert etmenize hiç gerek yok; zira fazla uzun sürmeyecek. İki - üç gün sonra sizi ne kadar dikkatle dinlediklerini ve görüşlerinize ne kadar önem verdiklerini fark edeceğiniz geri dönüşler alacaksınız.

Haberin Devamı

İkizler Burcu Günlük Yorumu (21 Mayıs - 21 Haziran)

Şu sıralar sevdiğiniz ya da çalıştığınız kişiler sizin söylemek istediklerinizi yanlış anlayabilir ya da fikirlerinizi olduğundan farklı yorumlayabilirler. Değer verdiğiniz ilişkinizin veya iş birliğinizin zarar görmesini istemiyorsanız, bir süre düşüncelerinizi kendinize saklamanızda yarar var.



Yengeç Burcu Günlük Yorumu (22 Haziran - 22 Temmuz)

Çevrenizdeki bazı kişiler bu ara üzerinize fazla gelebilir veya sizi hassas noktalarınızdan yakalayarak keyfinizi kaçırabilir. Her ne kadar nezaketinizi ve soğukkanlılığınızı korumaya çalışsanız da, ne yazık ki karşınızdakiler bu gayretinizi anlamayacak ve kendinizi gereksiz tartışmalar içinde bulacaksınız.



Aslan Burcu Günlük Yorumu (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Maddi durumunuz ya da planladığınız diğer konularla ilgili ani değişiklikler ve ön göremediğiniz bir takım farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süre zarfında tek yapmanız gereken şey; sabırlı olup beklemek..



Başak Burcu Günlük Yorumu (24 Ağustos - 23 Eylül )

Bir süredir özgüveniniz bir hayli yüksekti ve bazı konularda başarılı olacağınıza dair kendinize olan inancınız tamdı. Ancak son zamanlarda bunun tam tersini düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Üstelik başarılı olacağınıza emin olduğunuz konularda dahi tereddüt ediyor olabilirsiniz. Fakat endişelenmeyin, bu durum geçici. Sadece sakinleşmeye ve kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız var.



Haberin Devamı

Terazi Burcu Günlük Yorumu (24 Eylül - 23 Ekim)

Meslektaşlarınız veya iş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle olan diyaloglarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemin içerisindesiniz. İş arkadaşlarınız bir takım konulara yüzeysel bakıyor veya tam olarak ne söylemek istediğinizi anlamıyor olabilir. Bu durumu çözüme kavuşturmak ve sizi anlamalarını sağlamak istiyorsanız, gereğinden fazla çaba sarf etmeniz gerekecek.


Akrep Burcu Günlük Yorumu (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu ara imzalanacak evrak, sözleşme ya da üzerinde anlaşmaya varmanız gereken konularınız varsa, dikkati elden bırakmamalı ve en ince detayına kadar incelemelisiniz. Aksi takdirde, haklarınızın çiğnenme tehlikesiyle karşı karşıya kalmanız olası.



Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu sıralar Yayların duygusal olarak beklentilerini geri planda tutmaları gerekiyor. Zira gösterecekleri gayret ya da yapacakları işler karşısında duymayı bekledikleri iltifatları duyamayabilirler. Gergin ve tartışmalı ortamlardan da kaçınmalarında yarar var.



Oğlak Burcu Günlük Yorumu (22 Aralık - 20 Ocak)

Oğlaklar bugünlerde olayları biraz akışına bırakabilir. Kontrolleri dışında gelişen olaylar karşısında direnç göstermemeleri, aksine yapılan değişiklikleri kabullenmeleri onlar için daha iyi olacak. İnatçı ve ısrarcı olmaktan vazgeçip, konu her ne ise üzerinde fazla durmadan, değişikliklere uyum sağlamayı denemeleri gerekiyor.


Haberin Devamı

Kova Burcu Günlük Yorumu (21 Ocak - 19 Şubat)

Bir takım konularda çevrenizdeki insanları motive edebilen tek kişi sizsiniz. Fakat etkili sonuçlar alabilmeniz için, bu kişileri harekete geçirmek yönünde daha fazla efor harcamanız gerekiyor. Öte yandan size yüklenen bu misyon / sorumluluktan da yavaş yavaş sıkılmaya başladınız.



Balık Burcu Günlük Yorumu (20 Şubat - 20 Mart)


Ailenizi ve çevrenizi de ilgilendiren gayrimenkul ile ilişkili konularda olayları yatıştırma ve çözüme kavuşturma görevi de size düşecek. Bu noktada mümkün olduğunca sakin, pozitif ve nazik olmaya gayret gösterirseniz, beklediğiniz olumlu sonuçları çok kısa bir zamanda elde edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!