Güngörmüşler’de hastane sohbeti

Güncelleme Tarihi:

Güngörmüşler’de hastane sohbeti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 01:00

Sincan’da önceki gün vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Yıldırım, ilçeye yapılacak 480 yatak kapasiteli hastaneyi yakından takip ettiğini söyledi. Yıldırım, 2017 yılının ilk çeyreğinde inşaatın başlayacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım, Sincan’a yapılacak olan yeni hastane ile ilgili 2017 yılının ilk çeyreğinde inşaata başlanacağını söyledi. Başbakan Yıldırım, önceki gün Sincan’ı ziyaret ederek Barbaros Cami’nde cuma namazını kıldı. Yıldırım, daha sonra Sincan Belediyesi Güngörmüşler Konağı’nda vatandaşlarla sohbet etti. İlçede hastane problemi olduğunu dile getiren Sincanlılar, Başbakan Yıldırım’a yeni yapılacak hastane ile ilgili bir gelişme olup olmadığını sordu. Sincan’ın her zaman gönlünde farklı bir yeri olduğunu vurgulayan Başbakan Yıldırım, 480 yatak kapasiteli hastaneyi yakından takip ettiğini belirterek, yeni hastanenin yatırım programına alındığını, 2017 yılının ilk çeyreğinde inşaatına başlanacağını kaydetti. Yeni hastanenin Sincan’a büyük katkı sağlayacağını ifade eden Yıldırım, hastanenin tamamlanarak en kısa zamanda Sincan’a kazandırılacağını vurguladı. Vatandaşlar, daha önce yağışlı havalarda Lale Meydanı’ndaki banklarda vakit geçirdiklerini belirterek yapılan Güngörmüşler Konağı’nın sıkıntılarına çözüm sağladığını belirtirken, Başbakan Yıldırım da Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya güzel bir yer yaptıklarını söyleyerek teşekkür etti.

Haberin Devamı

Güngörmüşler’de hastane sohbeti

ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI

Başbakan Yıldırım’ın 4 saatlik Sincan ziyaretine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalı da eşlik etti. Kendisini evine davet eden 55 yaşındaki emekli Muharrem Kaya’nın isteğini de geri çevirmeyen Başbakan, çocuklar ile kartopu da oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!