Güneysu Belediye Başkanı Turan: Gemi su alırsa hep beraber batarız

Güncelleme Tarihi:

Güneysu Belediye Başkanı Turan: Gemi su alırsa hep beraber batarız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 11:46

Güneysu Belediye Başkanı Turan: Gemi su alırsa hep beraber batarız

Haberin Devamı

Aytekin KALENDER/GÜNEYSU, (Rize) (DHA) - RİZE'nin Güneysu ilçe Belediye Başkanı Halil Turan, Türk toplumu olarak bir gemide olduklarını söyleyerek "Bu gemi su almaya başlarsa hep beraber batarız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Güneysu ilçesinde seçim çalışmaları sürüyor. Köy ve mahallelerde iftardan sonra teravih programları yapan AK Parti teşkilatı üyeleri vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm arıyor. Ak Parti Güneysu ilçe Başkanı Mehmet Akif Karslı koordinesinde yapılan ziyaretlere katılan Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda Cumhur ittifakının kazanacağını ifade ederek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilecek ona inanıyoruz. Hükümeti de kuracak fakat mecliste çoğunluğu yoksa temelsiz bir bina da oturacaktır. Temelsiz bir binaya da kimse bakmaz kimse itibar etmez. Bu yüzden hem komşularımıza hem de gençlerimize bu seçimin önemini anlatalım. Bu ülkenin geçmişte neler yaşadığını iyi biliyoruz. Hatırlayın 70`lerde yasadığımız o sıkıntıları, badireleri. O benzin kuyruklarını, bir paket sana yağı alabilmek için İstanbul`un bir ucundan diğer ucuna giderdik. Bir tüp alabilmek için gün akşama kadar kuyruklarda beklerdik. Hastanelerde ne zorluklar yaşardık. Muayene olabilmek için sabah erken saatlerde hastanelere gider sıraya girerdik. Doktor ilaç yazar ama bazen ilaç bulamazdık. Şimdi bir telefon ile randevu alıp saatin de muayene oluyoruz. Çok şükür ki güçlü bir devletimiz ve hükümetimiz var. Ülkeyi işi bilenler yönetsin.” dedi.

Turan, "Biz bir gemideyiz, bu gemi su almaya başlarsa hep beraber batarız. Bu gemiyi şunlar batırdı, bize ne deme şansımız yok. Çünkü hepimiz bu geminin içindeyiz. O yüzden biz bu geminin batmasını istemiyorsak gençlerimize ve vatandaşlarımıza bu seçimin önemini çok iyi anlatmalıyız. Herkese çok iş düşüyor. 24 Haziran seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” diye konuştu. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!