Güney Rotary'de yeni başkan Sinan Aydın

Güncelleme Tarihi:

Güney Rotaryde yeni başkan Sinan Aydın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:50

Güney Rotary'de yeni başkan Sinan Aydın

Haberin Devamı

ADANA(DHA)ULUSLARARASI Rotary 2430'un Mayıs ayında Antalya'da yapılan Bölge Konferansı'nda kazandığı 22 ödülle fark yaratan Adana Güney Rotary Kulübü'nde devir teslim töreni yapıldı. Dönem Başkanı Oral Korurlar, görevini Divan Oteli'nde düzenlenen törenle Sinan Aydın'a devretti..
Dönemi boyunca yönetim kurulu ve üyelerle önemli projelere imza attıklarını ve kulübün elde ettiği başarılardan dolayı tüm üyelere teşekkür eden Korurlar "Bir yıl boyunca hep birlikte önemli başarılar elde ettik. Dönem temamız "Rotary İnsanlığa Hizmet Eder" sloganı ile çalışmalarımızı yaptık. Hep birlikte aile ortamı içerisinde güzel bir dönem geçirdik" dedi.  Dönem boyunca projelerde yer alan üyelere teşekkür plaketi veren Korurlar, daha sonra başkanlık kolyesini Sinan Aydın'a takarak görevini devretti.
Güney Rotary Kulübü'nün başarı çıtasını daha da yukarı çıkarmak için mücadele vereceğini ifade eden 2017-2018 Dönem Başkanı Sinan Aydın ise şunları söyledi : "Oral Korurlar dönemi çok başarılı geçti. Hep birlikte bizde bu başarı çıtasını biraz daha ileriye götürmeliyiz. 2017-2018 dönemi teması 'Rotary Fark Yaratır'. Bizde yeni dönem temamız doğrultusunda fark yaratacağız."
Adana'da mesleklerinde önemli isimlerin yer aldığı Güney Rotary Kulübü'nün devir teslim töreni dönem pastasının kesilmesi ile tamamlandı.
DHA(AP) 23.6.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!