Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Malefane, Mersin’de

Güncelleme Tarihi:

Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Malefane, Mersin’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 18:21

Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Malefane, Mersin’de

Haberin Devamı

MERSİN’e gelen Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule Isaac Malefane, ülkesinin ticari ilişkilerini geliştirmek için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.
Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Pule Isaac Malefane, Mersin Fahri Konsolosu Numan Olcar ve beraberindeki heyetle birlikte Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyarette, Büyükelçi Malefane Şeref Defteri’nin imzalandıktan sonra valilik makama geçti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Çakacak, Büyükelçi Malefane’in de Mersin’e yaptığı ziyaretin, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesine katkı sunacağına inandığını belirterek, "Birçok iş insanımızın Güney Afrika Cumhuriyeti’nde tekstilden madenciliğe kadar birçok alanda iş yaptıklarını biliyoruz. İki ülke arasında var olan karşılıklı saygı çerçevesindeki ilişkilerin, iş dünyası temsilcilerinin karşılıklı ziyaretleri ile ekonomik anlamda daha da büyüyeceğini hem arzuluyoruz hem de ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.
Büyükelçi Malefane ise, gösterdiği ilgi için Vali Çakacak’a teşekkür ederek, "İki ülke arasındaki ilişkilerin daha yüksek seviyelerde devam edeceğine inanıyorum. İki ülke arasında çok fazla ortak değerlerin olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.

MERSİN, (DHA)
(16.05.2016), (FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!