Güneşin Kızları 35. bölüm fragmanı Selin ile Ali boşanıyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 35. bölüm fragmanı Selin ile Ali boşanıyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 19:09

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları yeni gününde seyircileri yine ekran başına kilitledi. Ali ile Selin'in nikah töreninin damgasını vurduğu 34. son bölüm müthiş bir final ile bitti. Peki; Güneşin Kızları 35. bölümünde neler yaşanacak?, Güneşin Kızları 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar....

Haberin Devamı

Seyircilerin büyük ilgi gösterdiği Kanal D dizilerinden Güneşin Kızları 34. son bölümüyle nefesleri kesti. Savaş'ın tüm bildiklerini Ali'ye anlattığı, Güneş ve kızlarının yeni bir düzen kurmaya çalıştığı ve Ali'nin Haluk'a silah çektiği son bölümden sonra şimdi de yeni bölümde neler olacağı merak konusu.

Peki; Güneşin Kızları 35. yeni bölümünde neler yaşanacak?, Selin ile Ali hayal ettikleri uzaklara gidebilecekler mi?, Haluk ile Güneş boşanacak mı?, Haluk'un aşkıyla yanıp tutuşan ve Levent'ten ayrılan Sevilay ne yapacak?

Tüm soruların cevaplarını Güneşin Kızları 35. yeni bölümde hep birlikte öğreneceğiz. Ondan önce Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanını izleyerek dizi hakkında tüyoları öğrenebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 35. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Mertoğlu Ailesi, Selin ile Ali'nin boşanması için kollarını sıvıyor! Ali ile Savaş, Haluk'a meydan okuyor; Haluk bedel ödetmeye hazırlanıyor!

Kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Kanat Heparı'nın yer aldığı Güneşin Kızları 35. yeni bölümü 20 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de yayınlacak. Peki dizinin ekrana gelen son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM ÖZETİ

Güneş ve kızları yeni evlerine taşınır. Nazlı, Savaş’ın sürekli kendisini takip etmesine sinir olur ve Ali'den Savaş'ı uzaklaştırmasını ister. Ali, Savaş ile konuşurken onun üzerine gider. Daha fazla dayanamayan Savaş, bildiği gerçeği Ali’ye söyler.

Duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluk'u yok edecek ya da Selin’i çok uzaklara götürüp, onu her şeyden koruyacaktır. Ancak Ali’nin, Selin'in küçük planından haberi yoktur.

BAKMADAN GEÇME!