Güneş’in Çocukları Emin Adımlarla İlerliyor

Güncelleme Tarihi:

Güneş’in Çocukları Emin Adımlarla İlerliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:52

GÜNEŞSPOR U 17 TAKIMI

Bilecik U 17 amatör ligi 2.’inci hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan müsabakalar ile sona erdi. Bayırköyspor’un saha yetersizliği nedeniyle Osmaneli’nde oynanan karşılaşmada Bozüyük temsilcisi Güneşspor, Bayırköyspor’u 4-0 gibi net bir skor ile mağlup etmeyi başardı.
İlk hafta evinde ligin kuvvetli ekibi İl Özel İdarespor’u 2-0’lık net bir skorla yenen Güneşspor ikinci haftada da deplasmanda Bayırköyspor 4-0 mağlup etti. Güneşspor’un 10 kişi tamamladığı karşılaşmada Güneşspor’un gollerini 15.’inci dakikada Cihan, 23.’üncü dakikada Batuhan, 45’inci dakikada Ahmet ve 62’inci dakikada Eray kaydetti.
Lige iddialı başlayan Güneşspor antrenörü Sedat Uzun, hem başarılı hem disiplinli ve hem de seyreden herkese spor zevki veren bir futbol oynayan bir takım olmak istediklerini söyledi. Sedat Uzun yaptığı açıklamada, “Uzun vadeli projemiz var. Burada oluşturduğumuz kadromuz Güneşspor kulübünün A takım nezdinde gelecekteki büyük başarılarına imza atmasını ve ilimizde örnek teşkil eden davranışları ile de gönüller kazanan bir takım olmak istiyoruz. Bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür eder ve sporcularımızı da tebrik ederim. Ligde bulunan ilimizin bütün kulüplerimize de başarılar diler kazasız belasız bir lig dilerim. Bizler diğer kulüplerdeki sporcularımıza da kendi sporcularımıza gösterdiğimiz hassasiyeti gösteriyoruz. Çünkü rengi takımı ne olursa olsun gençlerimiz ülkemizin geleceği her şeyin en güzeli onlar için olmalıdır. Ayrıca dün güzel ve önemli bir galibiyet alan ve bugün bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda bulunan A takım antrenörümüz Sebahattin İpek, As başkanımız Mehmet Çakır ve A takım oyuncularımıza da teşekkür ederiz. Buradan bu galibiyeti camiamıza, Bozüyük’ümüze ve kulübümüz yönetim kuruluna armağan ediyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!