Zümre Serbest bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

Zümre Serbest bırakıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 09:57

Uyuşturucudan gözaltına alınan ünlü dansöz Zümre ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

Haberin Devamı

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyetenin eğlence merkezlerine kokain servisi yaptığı öğrenilen bir şebekeyi takibe alması sonucu, aralarında ünlü dansöz Zümre (Ayşe Sarıkavak) ve menajeri olduğu iddia edilen Gülay Çakır'ın da bulunduğu 6 kişiyi gözaltına almıştı.

 Bugün, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen zanlılardan ünlü dansöz Zümre ile 3 kişi, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Zümre, 'temiz' çıktığını belirterek menajeri olduğu iddia edilen kişiyle çalışmadığını söyledi.

 Zümre, "Ben ailemle birlikte yemekteyken geldiler. İfademi almak üzere beni götürdüler. Evimde bir şey bulunmadı. Bu evrakları basına fakslayacağım. Geçmişe dayalı olarak ilişkilerimden dolayı ifademi aldılar. Hiçbir kan ve idrar testi istemediler. Temiz çıktım. Polislere çok teşekkür ediyorum. Bana çok iyi davrandılar. Şu anda içinde bulunduğum durumdan sizlerin yardımıyla kurtulacağım. Polisimiz, suçlu ve suçsuzu ayırt etmeden hepsine çok iyi davranıyor. İnşaalah bu son olur. " diye konuştu.

Haberin Devamı

Zümre, daha sonra adliyeden ayrılarak evine gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!