Zeytinyağı hırsızları suçüstü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Zeytinyağı hırsızları suçüstü yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2009 15:29

ERZİNCAN’da, çatıyı delerek girdikleri gıda toptancısından 20’şer kiloluk 21 teneke zeytinyağı çalan iki kişi, suçüstü yakalandı.

Olay dün gece, saat 21.00 sıralarında İzzetpaşa Mahallesi, 798 sokakta bulunan Ahmet Pınar’a ait Girişim İhtiyaç Malzemeleri A.Ş.’de meydana geldi. Sokakta devriye gezen iki polis memuru, gıda toptancısına ait işyerinden gelen sesler üzerine, bölgeye takviye ekip istedi. Olay yerinde toplanan sekiz polis memuru, tek katlı binanın çevresini kuşatıp, beklemeye başladı. Bir süre sonra çatıda ellerinde zeytinyağı tenekeleriyle görülen iki kişi, aşağı inerken yakalandı. Kiremitlerini sökerek çatıdan içeri giren hırsızların, götürmek için dışarı çıkardıkları 480 kilo zeytinyağına el konuldu.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Yakalanan 28 yaşındaki Murat Şero’nun 21 hırsızlık, iki yaralama ve uyuşturucu madde kullanımı, 25 yaşındaki Mehmet Toprak’ın ise 10 hırsızlık suçundan sabıkası olduğu ortaya çıktı. İki hırsızın bir hafta önce de aynı işyerine girdiği tespit edildi. Erzincan Adliyesi'ne çıkarılan Murat Şero ve Mehmet Toprak tutuklanarak Erzincan Cezaevi'ne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!