Zeyno savaşı iyice kızıştı

Güncelleme Tarihi:

Zeyno savaşı iyice kızıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2001 01:45

Kanal D'nin reyting rekortmeni polisiye dizisi Yılan Hikayesi'nde, ‘‘Zeyno’’yu canlandıran Meltem Cumbul'dan boşalan yer için oyuncu arayışı sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Arzum Onan ve Sanem Çelik'i düşünen dizi yöneticileri, başka isimlerle de temas halinde. Bunlardan biri de, İstanbul'da konser veren Eros Ramazzotti'nin beğendiği manken Güzide Duran...

1996 yılında Best Model yarışmasında birinci seçilerek mankenliğe başlayan Güzide Duran, 16 yaşında girdiği manken dünyasında kısa sürede aranılan isimlerden biri oldu. Geçtiğimiz ay albüm çıkaracağının haberini veren Güzide Duran, yeni sezonda dizi oyunculuğunu da düşünüyor. Güzide Duran, henüz hiçbir yerde oyunculuğu denemedi. Ama ünlü mankenin adı birçok dizi için geçiyor.

Güzide Duran. Geçtiğimiz ay Türkiye'nin en çok okunan kadın dergilerinden Elele'ye kapak oldu. Verdiği cesur pozlarla dikkat çeken Duran, 1.83'lük boyuyla Türkiye'nin en uzun mankenlerinden. Duran, Uğurkan Erez'e bağlı olarak çalışıyor. Dünyanın en ünlü manken ajanslarından Londra Week, Güzide Duran'ı dünyaca ünlü manken Gisele'ye rakip olarak lanse etmeyi planlıyor. Meltem Cumbul'un diziden ayrılması üzerine oyuncu arayışına giren dizi yöneticileri ise Güzide Duran'la ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

‘‘Henüz oyuncu için tam kararı vermiş değiliz. Arzum Onan, Sanem Çelik ve son olarak da Güzide Duran isimleri üzerinde duruyoruz. Seyirci, yeni dönemde yepyeni ve sürpriz bir karakterle karşılaşacak. Amacımız izleyiciye unutamayacağı ve tatmin olacağı bir karakter sunmak...’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!