Zeynep öğretmene kezzap atan iki çocuk

Güncelleme Tarihi:

Zeynep öğretmene kezzap atan iki çocuk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 00:00

Okulda sevilen bir müzik öğretmeni olan şarkıcı Zeynep Bektaş’ın yüzüne kezzap atıp kaçanların eşkâli belirlendi. Polis 14 ve 17 yaşlarında iki çocuğun peşinde.

Haberin Devamı

PENDİK’te dizi film ve kliplerde rol alan 6 yıllık müzik öğretmeni Zeynep Bektaş’ın (33) yüzüne kimyasal madde atarak 2’nci dereceden yanık oluşmasına neden olan kimliği belirsiz 2 saldırganın eşkalleri belirlendi. Bektaş polise verdiği ilk ifadesinde saldırganları tanımadığını söyledi. Okuldaki öğrencileri ile bir problemi olmadığını belirten Bektaş, “Öğrencilerim beni çok sever. Bana bunu kim yapmış olabilir bilmiyorum” dedi.

Herkes çok severdi

Adına vermek istemeyen bir okul yöneticisi saldırıyı bir öğrenci veya velinin yapmış olabileceği ihtimalini düşünmediklerini belirterek şunları söyledi: “Ders notlarını, karneleri teker teker kontrol ettik. Hiçbir öğrencinin karnesine zayıf not gelmemiş. Hepsi neredeyse yüksek puanlarla derslerini vermişler. Zeynep burada 6 yıldır görev yapıyordu. Çok sevilen bir öğretmenimizdi.”  Alarma geçen polis, Bektaş çıkmadan bir süre önce okul önüne gelen saldırganların eşkallerini şöyle belirledi: Biri 14 yaşlarında zayıf, esmer tenli ve lacivert tişörtlü, öteki de 17 yaşlarında, şişman ve kahverengi gömlekli.

Haberin Devamı

Yüzünde iz kalabilir

BEKTAŞ’ın tedavi gördüğü Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Recep Demirhan, Bektaş’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Bektaş’ın yüzünde yanık olduğunu, gözlerinde bir sorun bulunmadığını belirten Demirhan, “Sol yanağında, sol kulağının arka kısmında 2’nci derecede yanık var. Yüzünde kalıcı bir iz olup olmadığı ve estetik müdahale daha sonra netlik kazanacak” dedi.

Zeynep öğretmene kezzap atan iki çocuk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!