Zehir tacirlerinin şifresi: ‘Şekerim kalmadı’

Güncelleme Tarihi:

Zehir tacirlerinin şifresi: ‘Şekerim kalmadı’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2007 13:09

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen ve ‘Son Tango’ adı verilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Otelde çalışan zanlıların, ‘Şekerim kalmadı’ ve ‘20'lik şeker lazım’ gibi şifrelerle ekstacy ile esrar temin ettiği belirlendi.

İl ve ilçe jandarma komutanlığı ekiplerinin yaklaşık 2.5 ay süren istihbarat çalışmalarının ardından önceki gece düzenlediği ‘Son Tango’ adı verilen eşzamanlı operasyonda, Kemer'e gelen yerli- yabancı turistlere ekstacy ve esrar temin ettikleri belirlenen S.A. (23), M.A. (30), B.İ. (23), B.Y. (29), V.A. (29) ile Ukraynalı Vilademir S. (32) gözaltına alındı. Zanlıların kaldığı Göynük Beldesi'ndeki bir otel ile pansiyonda yapılan aramalarda ise çok miktarda ekstacy hap ve 3.2 gram kubar esrar ele geçirildi. Zanlıların uyuşturucu maddeleri, ‘Şekerim kalmadı’ ve ‘20'lik şeker lazım’ gibi şifreli konuşmalarla temin ettiği belirlendi.

Haberin Devamı

İfadesi alınan 6 zanlıdan 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Antalya Cezaevi'ne gönderildi. Zanlı V.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!