Zanlıları taşıyan polis aracına silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Zanlıları taşıyan polis aracına silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2008 09:05

GAZİANTEP’te, bir yaralama olayının zanlılarını sağlık raporu almak için hastaneye götüren polis aracına, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

Şehitkamil Korutürk Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 22 yaşındaki Nizamettin Koçluoğlu, ve 19 yaşındaki kardeşi Murat, ile bir grup genç arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki kardeş ve karşı gruptan olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Abdülkadir Ay çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet hastanelerine götürülerek, tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, Koçluoğlu kardeşlerin verdikleri ifadeler doğrultusunda isimleri açıklanmayan iki kadın ve bir erkeği gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıları sağlık raporu almak için 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne götüren 27 A 7549 plakalı polis aracına, Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde kimliği tespit edilmeyen kişi ya da kişiler tarafından 5 el ateş edildi. Açılan ateş sonucu, araçta bulunan polis ile zanlılar şans eseri yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!