Yürürken başına halı düştü yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Yürürken başına halı düştü yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 16:47

ÜMRANİYE’de bir caddenin kaldırımında yürüyen kadının üzerine rüzgarın etkisiyle bir apartmanın 5’inci kat balkonundan halı düştü. Başından ve boynundan yaralanan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Arkadaşıyla birlikte caddenin kaldırımında yürüyen Şengül Bulut (42)’un üzerine yıkanarak balkona asılan halılardan biri düştü. Düşen halının çarpmasıyla başından ve boynundan yaralanan kadın, kanlar içinde yere yığıldı. Yaralı kadını gören vatandaşlar yardıma koştu. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar, talihsiz kadını bir sandalyeye oturttular.

Daha sonra vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay sağlık ekipleri Şengül bulut’a boyunluk takıp, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdılar. Yaralı kadın ambulansa bindirildiği sırada basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Yanındaki arkadaşı da ambulansa binerek hastaneye gitti. Polis ekipleri halı düşen balkonda başka halıların da bulunması nedeniyle, vatandaşları uyardı. Ekipler olay yerine güvenlik şeridi ve dubalar çekerek başka bir kazanın olmaması için önlem aldı. Şengül Bulut’un halıların sahibinden şikayetçi olduğu ancak ev sahibinin evde olmadığı öğrenildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Öte yandan halının düştüğü balkonda bulunan diğer halıların üzerindeki sandalye dikkat çekti. Görgü tanığı bir esnaf "Arkadaşıyla birlikte caddede yürüyordu. Üzerine balkonda asılı olan halılardan bir düştü. Kanlar içinde kalan kadını yardıma koştuk"dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!