Yunus Emre 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yunus Emre 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 12:31

Yunus Emre dizisi 43. yeni bölümüyle dün akşam TRT 1 ekranlarındaydı. Sevilen dizi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda kendi dergahını kuran Molla Kasım Âdem Efendi’nin yazdıklarından, gizli bilgileri öğrendi. Öğrendiği bu yazılar ortalığı karıştırdı. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni bölümünde Yunus'un evlat sevgisi gözlerinden okundu. Merak edilen konuysa Yunus Emre 44. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacağı. Yunus Emre 43. bölümde yaşananlar ve gelecek bölümden kesitler sizlerle.

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi tüm heyecanıyla dün akşam ekranlara geldi.Yayına başladığı ilk günden beri ilgiyle izlenen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin 43. bölümü ilgi ve beğeniyle izlendi. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisi’nin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ ile yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı, Yunus Emre karakterini Yusuf Gökhan Atalay canlandırdığı dizinin 43. bölümü geride kaldı. 2015 Ramazan ayında yayınlanan dizi, 19 Ocak 2016 tarihinde 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Ramazan Ayı'nın yaklaşmasıyla merak edilen soru Yunus Emre dizisinin final yapıp yapmayacağı oldu. Heyecanlı geçen bölümün ardından gözler yeni bölümü bekliyor. Yunus Emre 44. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak işte bilgiler...

Haberin Devamı


YUNUS EMRE DİZİSİNİN 43. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 43. Bölümünde Yıllar geçmiş, Molla Kasım, kendi dergâhını kurmuştur. Saygın bir şeyh olmuştur. Molla Kasım, yıllar sonra Nallıhan’a döner. Tapduk Emre dergâhına gider. Dergâh, virane bir yer haline gelmiş, Tapduk Emre otuz yıl önce vefat etmiştir. Molla Kasım, adım adım dergâhı gezer. Yunus’un odasına girer. Derviş Âdem Efendi’nin yazdıklarının bulur. Âdem Efendi’nin yazdıkları bilinmeyen her şeyi gün yüzüne çıkaracaktır. Geçmişte Molla Kasım dergâhı terk ettikten sonra, Yunus da dergâhtan ayrılarak diyar diyar dolaşmıştır. Dervişlik merhalelerini aşmak için çıktığı bu uzun yolculuktan Tapduk Emre dergâhına geri dönmüştür. Tapduk Emre’yi ziyarete gelmiştir. Ancak, Tapduk Emre’nin gözleri kör olmuştur. Bir de Yunus adı ona hiç kimseyi hatırlatmaz. Yunus, Tapduk Emre’nin onu tanımamasından dolayı adeta yıkılmıştır.

Haberin Devamı

Yunus Emre 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı



YUNUS EMRE 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 42. Bölümünde Tapduk Emre dergâhı, tüm musibetleri atlatmıştır. Anadolu’nun her yanından dervişler, Tapduk Emre dergâhına, ziyarete gelmektedir. Artık Tapduk Emre de dervişlerini birer birer Anadolu’nun çeşitli vilayetlerine yollar. Yunus ise nefis merhalelerini aşmak için gayret göstermektedir. Dergâhın odunlarını temin etme görevinden, o sorumludur. Dergâhta, hiçbir huzursuzluk kalmamıştır. Ancak bu huzur ortamı, Zahide’nin ölüm haberiyle bozulur. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’yi öldürmüş ve hapse girmiştir. Bu olay, Tapduk Emre, Hanım Ana ve Bacım Sultan’ı üzer. Molla Kasım, dayısı Candaroğlu Argun Bey’i ziyarete gider. Candaroğlu Argun Bey ise servetini, Molla Kasım’a bağışladığını söyler. Molla Kasım, şaşkına dönmüştür. Molla Kasım ile Yunus arasındaki anlaşmazlıklar had safhaya ulaşmıştır. Bu anlaşmazlıkların üzerine Molla Kasım, Bacım Sultan’a evlenme teklif eder. Bacım Sultan ise Molla Kasım’ın bu teklifini, reddeder. Hayal kırıklığına uğrayan Molla Kasım, dergâhı Terk etmek için toplanır ve gider.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE 44. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 43. bölümü dün akşam TRT 1 ekranlarındaydı. Resmi sitesinde 44. bölüm fragmanı yayınlandığı anda fragman haberimizde yer alacaktır.

YUNUS EMRE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



YUNUS EMRE 43. BÖLÜM FRAGMANI!



YUNUS EMRE 42. BÖLÜM FRAGMANI!



YUNUS EMRE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Gökhan Atalay Yunus Emre
Payidar Tüfekçioğlu Tapduk Emre
Pelin Orhuner Bacım Sultan
Baran Akbulut Molla Kasım
Mehmet Ali Kaptanlar Argun Bey
Ceyda Kasabalı Zahide

BAKMADAN GEÇME!