Yüksek Sadakat’e akrobatik gösteri

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sadakat’e akrobatik gösteri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2011 00:00

Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek 56. Eurovision Şarkı Yarışması’nın resmi açılışı Düsseldorf Tonhalle’de yapıldı.

Haberin Devamı

Düsseldorf Büyükşehir Belediye Başkanı Dirk Elbers’in verdiği resepsiyonla yapılan açılışa, 43 ülkenin temsilcileri, kırmızı halı üzerinden geçerek katıldı. Eurovision haftası boyunca diğer ülkelerden ve fanlardan büyük ilgi gören Yüksek Sadakat, resepsiyon boyunca bolca röportaj verdi. Gruba resepsiyonda; TRT yetkilileri, Düsseldorf Konsolosu,‘Live It Up’ söz yazarı Ergün Arsal, tasarımcı Niyazi Erdoğan, koreograf Nathalie Marrable, Christie Saunders, dansçı Leilani Franco ve Afşin Akın Music Management ekibi de eşlik etti.

Ekibin dansçısı Franco, kırmızı halıda grubun önünde mini bir gösteri yaptı. Yüksek Sadakat’in finallerde giyeceği kostümler de Almanya’ya getirildi. Grup, kostümlü ilk provasını bugün yapacak. Resmi açılışı yapılan Eurovision 2011 Şarkı Yarışması’nda Yüksek Sadakat’in katılacağı ilk yarı finali ise 10 Mayıs Salı akşamı. Ayrıca Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere ve İspanya’nın temsilcileri bugün ilk provalarını Esprit Arena’da  gerçekleştirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!