Yük treni raydan çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yük treni raydan çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2002 15:47

Yük treninin raydan çıkması sonucu Bilecik-Eskişehir arasındaki demiryolu trafiğe kapandı. Yolcuların birbölümü karayolu ve aktarmalı yollarına devam ederken, bazı tren seferleri iptal edildi.

Haberin Devamı

TCDD`den yapılan açıklamaya göre, 13001 sefer sayılı yük treni Yayla-Bilecik arasında seyir halinde iken vagonları raydan çıktı. 1062 ton yük ile yoldan çıkan ve 1200 metre yolun hasara uğradığı kaza nedeniyle Bilecik-Eskişehir arası demiryolu trafiğine kapandı. Demiryolunun trafiğe kapanması nedeniyle Pamukkale Ekspresinde bulunan150, Anadolu Ekspresinde bulunan 360, İçanadolu Mavi Treninde bulunan 85 yolcu seyahatlerini karayolu ile sürdürdüler.

Boğaziçi Ekspresi ile Doğu Espresi`nin yolcuları ise Bilecik Bozüyük arasında karşılıklı aktarılarak yollarına devam ettiler.

Demiryolunun kapanması nedeniyle Başkent Ekspresi`nin karşılıklı iki seferi ile Haydarpaşa-Ankara-Haydarpaşa, Haydarpaşa-Konya-Haydarpaşa, Haydarpaşa-Adana-Haydarpaşa, Haydarpaşa-Denizli-Haydarpaşa arasında seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!