Yüce Divan’a gitmeden hak vaki olmasın

Güncelleme Tarihi:

Yüce Divan’a gitmeden hak vaki olmasın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2014 01:29

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Falan partinin başkanı ‘Alevi’dir’, falan partinin genel başkanı ‘Zaza’dır’, ‘Ben Sünniyim’ diyor. Ne gerek var buna? Yüce Divan’a gitmeden hak vaki olmasın. Temennimiz o” dedi.

Haberin Devamı

Seçim çalışmaları için gittiği Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi Çarşı Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Bahçeli, Erdoğan’ın politikalarının bölünmeye, ayrımcılığa, şiddete, adaletsizliğe ve yalana dayalı olduğunu söyledi. Bahçeli, şöyle devam etti:

SEN NECİSİN

Bu milleti oluşturan insanlar farklı mezheplerden olabilir. Farklı etnik kökende de olabilir. Ama bir millet şuuru içerisinde, beraberce, birlikte yaşamayı da arzulamıştır. Eğer kalkıp ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Selanik’te doğdu memleket evladı sayılamaz’ deme cesaretine sahip değilsen lafı niye evirip çeviriyorsun. Pekala sen necisin?

ANA UÇAĞI, BABA UÇAĞI...

Allah sana uzun ömür versin. Ama şu yalandan, iftiradan, hakaretten bu milleti devlet imkânlarıyla aldatmaktan vazgeç. Başbakansınız her tarafa devletin imkânlarıyla gidiyorsunuz. Ana uçağı, baba uçağı... Gideceğiniz yerde havalimanı yoksa helikopterler sizi bekliyor. Vali orada, kaymakam, emniyet müdürü, ilkokul müdürleri dahi orada. Bir ilkokul öğrencileri gelmemiş, herkes orada. Böyle bir demokratik, adil bir seçim olabilir mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!