Yozgat'taki kazada aynı aileden 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Yozgattaki kazada aynı aileden 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 17:08

YOZGAT'ta iki otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza Muslubelen Mevkii'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 27 yaşındaki Salih Bölükbaşı'nın kullandığı 66 AP 686 plakalı otomobil, şerit ihlali yaparak karşı yönde gelen 52 yaşındaki Hayrettin Gökçebay yönetimindeki 06 AE 5174 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Şerit ihlali yaparak kazaya neden olduğu belirlenen Salih Bölükbaşı, ağır yaralanırken, aynı aileden sürücü 52 yaşındaki Hayrettin Gökçebay ile otomobilde bulunan 51 yaşındaki Cemalinur Gökçebay ve 8 yaşındaki İshakcan Anıl Gökçebay öldü. Yaralı Bölükbaşı, Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hurdaya dönen otomobilde sıkışarak ölen Hayrettin Gökçebay ve Cemalinur Gökçebay'ın cesetleri Sivil Savunma ve İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma ile çıkartılabildi. Ölenlerin cesetleri Yozgat Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yozgat Valisi Amir Çiçek, kaza yerine gelerek jandarma ve polis ekiplerinden bilgi aldı. Vali Çiçek, aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybetmesini ise trajedi olarak değerlendirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!