Yolun sonu görünüyor

Güncelleme Tarihi:

Yolun sonu görünüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2018 21:19

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, “Madem her şey çok iyiydi, niye seçime gidiyoruz? Madem her şey kötü ve seçimle düzeltilecek o zaman niçin iktidar partisine oy verelim? Kötüyse niye seni seçelim, iyiyse niye seçime gidiyorsun? Artık yolun sonu görünüyor” dedi. Bursa’da konuşan Akşener özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

SÜPER BASKIN SEÇİM

“İşinizi, gücünüzü bıraktınız; bayram günü buradasınız. Allah sizlere karşı beni utandırmasın. Bir seçime gidiyoruz, 24 Haziran’da, süper baskın seçime gidiyoruz. Şimdi soru şu? Madem her şey çok iyiydi, biz niye seçime gidiyoruz? Madem her şey kötü ve seçimle düzeltilecek, o zaman niçin iktidar partisine oy verelim? Kötüyse niye seni seçelim, iyiyse niye seçime gidiyorsun? 16 yıldır iktidardalar. Bugün İYİ Parti var. Herkes, Sayın Erdoğan da başta olmak üzere seçmenimize proje anlatıyor, gelecekle ilgili yol haritaları sunuyor. Bu, başlı başına İYİ Parti’nin, sizlerin Türkiye’ye katkısıdır. İlk defa bu seçimde çiftçiler, gençler, eğitim, sanayi ve üretim konuşuluyor. İlk defa bu seçimde memurun, öğretmenin, hemşirenin durumu konuşuluyor. İlk defa bu seçimde işsizin durumu konuşuluyor. Bir cümle söylüyorum, ertesi gün herkes söylüyor.

Haberin Devamı

Bütün projelerimizin kaynakları hazır, projelerimizin hangi kaynaktan, nasıl hayata geçeceği kuruş hesabına kadar ortaya konmuş durumda. Biz bir proje partisiyiz. Yani projeler hazırlayan bir partiyiz.

HERKESE EŞİT ADALET

Biz milletimizin taleplerine dikkat eden, onlara yönelik çözümler üreten siyasi partiyiz. Bazı köprülerden geçtiğinizi biliyorum. Geçen de para ödüyor geçmeyen de para ödüyor. Müşteri garantisi verilmiş köprüler, hastaneler; hastanın ilk defa bir cumhurbaşkanı tarafından müşteri gözüyle görüldüğünü de bu ülke gördü. Sağlık sistemi, eğitim devletin görevidir. Güvenlik, devletin görevidir. Herkese eşit adalet devletin görevidir. Devletin bu büyük yatırımları yapması gerekirken, fabrika yapması gerekirken, eğitimi 21. yüzyılın kurallarına uygun tanzim etmesi gerekirken, bu seçimin en flaş, en çılgın projesi ‘millet kahveleri’ oldu. Devlet kura kura kahvehane kuruyor size. 24’ünde gereğini yapalım.” 

HERKES VATANINDA MUTLU

AKŞENER, “Herkes vatanında mutlu, herkes vatanında özgürdür. İlk iş olarak cumhurbaşkanı seçilir seçilmez Suriye ilişkilerimizi düzelteceğiz ve 4 milyon Suriyeli mültecimizi vatanlarında rahat etmeleri için sağ salim memleketlerine geri göndereceğiz. Şam Emevi Camisi’nde namaz kılınamadı ama biz inşallah seneye ramazan ayında 81 ilden 81 temsilciyle Suriye’de mültecilerle Halep’te iftar yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!