Yolu kapattılar

Güncelleme Tarihi:

Yolu kapattılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tuzla İçmeler'de 4 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatılan Aydınlı Yolu’nun açılmasını isteyen mahalle sakinleri, bu yolun paralelindeki yan yolu trafiğe kapatarak protesto gösterisi yaptılar.

Büyükşehir Belediyesi ile bölgede bulunan askeri birliğin aralarındaki bir anlaşmazlık yüzünden 4 yıldır kapalı bulunan Aydınlı Yolu’nun açılması için mahalle sakinleri dün öğle saatlerinde barikat kurarak eylem yaptı. Daha önce meydana gelen kazalarda 2 kişinin öldüğü ve 10 kişinin yaralandığını belirten göstericiler Aydınlı Yolu'nun açılması halinde yanyoldaki trafiğin rahatlayacağını söyledi.

Dün öğle saatlerinde karşıdan karşıya geçmek isterken ezilmekten son anda kurtulan 8 yaşındaki Büşra Sezgin'in de aralarında bulunduğu göstericiler yolu bir süre trafiğe kapadı. Vatandaşlar, ağır tonajlı TIR'ların bu yolu kullandığına dikkat çekerek, aynı yol üzerinde 3 tane okulun bulunduğunu belirttiler. Çocukların her an ölüm tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu ve yetkililerin sessiz kaldığını söyleyen mahalle sakinleri başta İstanbul Valiliği olmak üzere birçok makama bu konuyu götüreceklerini vurguladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!