Yoldan çıkan minibüs eczaneye uçtu

Güncelleme Tarihi:

Yoldan çıkan minibüs eczaneye uçtu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2011 16:43

Kadıköy’de hatlı minibüsü kullanan sürücü, önündeki araca çarpmamak için ani fren yapınca, kontrolden çıkan minibüsüyle binanın alt katındaki eczaneye çarptı. Kazada, kaldırım ve eczane arasında asılı kalan minibüste bulunan iki kadın yolcu ile minibüs sürücüsü yaralandı.

Haberin Devamı

Kadıköy-Pendik hattında çalışan İsmail Özbay kullandığı 34 M 0861 plakalı minibüsle saat 15.00’de Bostancı Eminalipaşa Caddesi üzerinde seyir halindeyken, önünde dönüş yapmak isteyen cipe çarpmamak için ani fren yapınca, aracı kontrolden çıktı. Bu sırada savrulan minibüs önce kaldırıma çarptı daha sonra yol kenarında bulunan bir apartmanın alt katındaki eczaneye çarparak durabildi. Kaldırım ve eczane arasında asılı kalan minibüste bulunan yolculardan Nuray Arık, Emine Berber ve minibüs sürücüsü İsmail Özbay yaralandı. Yaralılar çevreden yardıma gelen vatandaşlar tarafından minibüsten çıkarıldılar. Durumu ciddi olan Nuray Arık, ilk olarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken kazayı daha hafif yaralarla olarak atlatan Emine Berber ile minibüs sürücüsü daha sonra gelen ambulansa konularak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldılar. Eczanenin bayram nedeniyle kapalı olması ve kaza sırasında yolda yayaların bulunmaması olası bir faciayı önledi.

KADIKÖY'DE MİNİBÜS DEHŞETİ / WEB TV

Olay yerine gelen polis ekipleri minibüs sürücüsü ile cipin sürücüsünün ifadesini aldı. Cip sürücüsü, Bursa’dan geldiğini bölgenin yabancısı olduğunu ve bir adres sormak için yolun solundaki benzinciye girmeye çalışırken yavaşladığı sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!