Yolda bıçaklı satırlı saldırıya uğradı

Güncelleme Tarihi:

Yolda bıçaklı satırlı saldırıya uğradı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 11:58

ESKİŞEHİR’de, kimliği belirsiz 4 kişi, yolda ‘Bize niye bakıyorsun?’ diyerek tartıştıkları 25 yaşındaki Mehmet Maman'a, bıçak ve satırla saldırdı. Yaralanan Maman hastaneye kaldırılırken, saldırganlar kaçtı.

Haberin Devamı

Olay, Şeker Mahallesi'nde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin önünde bekleyen Mehmet Maman, yanından geçerken “Bize niye bakıyorsun?” diye kızan kimlikleri belirsiz 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar Mehmet Maman’ı sol kalçasından bıçakla yaralayıp kaçtı. Maman, alışveriş merkezi çalışanları tarafından bir otomobille Eskişehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan Mehmet Maman saldırganları tanımadığını söyledi. Kendisinin bir lokantada işçi olarak çalıştığını belirten Maman, “Alışveriş merkezine çiğ köfte getirmiştim. Çiğköfteleri bırakıp dışarı çıktığımda bir arkadaşımla karşılaştım. Arkadaşım bana alışveriş yapıp hemen çıkacağını, kendisini beklememi söyledi. Ben de onu beklemeye başladım. Bu sırada yanımdan 4 genç geçti. Tanımadığım bu kişiler ‘Bize niye bakıyorsun?’ diyerek satır ve bıçakla bana saldırdı. Saldırganlardan biri elindeki satırı karnıma doğru vurmak istedi. Kendimi geri çekip bu saldırıdan kurtuldum. Ardından olay yerinden uzaklaşmak istedim. Bu sırada kalçamdan bıçakladılar” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğunu, olaydan sonra kaçan 4 zanlının yakalanması için çalmışmaların sürdüğünü belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!