Yol durumu nasıl? Bayram dönüşü yol durumu

Güncelleme Tarihi:

Yol durumu nasıl Bayram dönüşü yol durumu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 12:36

Yol durumu haritası aracılığıyla trafiğe çıkmadan önce yoğunluk durumunu gözden geçirmek isteyen vatandaşlar, bu işlemi internet üzerinden gerçekleştiriyor. Bayram dönüşü yol durumu nasıl sorusu ile kara yollarında son durumu ve güzergahındaki aksaklıkları görecek olan sürücüler, önlemlerini buna göre alacak. İşte, bayram dönüşü yol durumu nasıl sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Bayram dönüşü yol durumu konusunda araştırmalarını gerçekleştiren vatandaşlar, yoğunluk haritası aracılığıyla bu konu hakkında detaylı bilgi edinebilecek. Yol durumu haritasıyla birlikte güzergahlarına şekil verecek olan sürücüler, bayram dönüşü sürpriz ile karşılaşmayacak. İşte, güzergaha göre yol durumu haritası ve trafik hakkında detaylı bilgiler

YOL DURUMUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BALIKESİR TARAFINDA 3 KİLOMETRELİK YOL 45 DAKİKA SÜRDÜ

Ramazan Bayramı nedeniyle Edremit Körfezi’ndeki Akçay, Altınkum, Altınoluk ve Güre mahallelerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Akçay’dan Altınkum’a kadar olan 3 kilometrelik yolu araçlar 45 dakikada gidebildi.

Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde okulların kapanmasının ardından Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle turizm sezonu başladı. Gündüzleri plajlara gelenler Akçay’ı doldururken, akşam ise kordonun tadını çıkarmak isteyenler yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İzmir- Çanakkale karayolunun Akçay Mahallesi girişinde trafikte zaman zaman tıkanmalar yaşanırken, tatil semtlerine girişlerde uzun kuyruklar oluştu. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği’ne bağlı ekipler kavşaklarda akışı sağlamak için yoğun çaba sarf etti. Bayramın ilk günü yoğunluk nedeniyle saat 21.00- 23.00 saatleri arası Akçay Mahallesi’ne araç girişlerine izin verilmezken, ikinci günü ise zaman zaman kısıtlama getirildi. Toplu taşıma araçları Akçay merkez ile Altınkum plajlarının bulunduğu Turban mevkii arasındaki 3 kilometrelik yolu şehir içi trafiğindeki yoğunluk nedeniyle 45 dakikada tamamlayabildi. Akçay’a girmeye çalışan araçlar da İzmir- Çanakkale karayolunun sol şeridinde 2 kilometreyi bulan kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı

KAYSERİ MALATYA YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kayseri-Malatya yolunun 59-62 kilometreleri arasındaki bitümlü sıcak karışım (BSK) ve yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Çavdarhisar-Kütahya yolunun 1-10 kilometreleri arasında devam eden yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!