YÖK'te öğrenci konseyi başkanına makam odası

Güncelleme Tarihi:

YÖKte öğrenci konseyi başkanına makam odası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 12:19

Üniversitelerin öğrenci temsilcileri için YÖK'te bir oda tahsis edildi. Bu odadan geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Gül'ün öğrenciler için verdiği yemeğe Jaguar marka otomobiliyle katılan Bilkent Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Yasin Altınel de yararlanabilecek. Öğrencilere makam otomobili verilip verilmeyeceği henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı

Gelecek hafta öğrenci temsilcileriyle toplantı yapmayı planlayan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, YÖK'te öğrenciler için bir oda tahsis edilmesi talimatı verdi. Öğrencilerin “sorunlarını ve önerilerini ilgililere rahatlıkla aktarmalarını sağlamak, görüş alışverişinde bulunmak” amacıyla tahsis edilen odada, üniversitelerin öğrenci temsilcileri çalışmalarını yürütebilecek.

Özcan, öğrenci temsilcileriyle 19 Ocak Çarşamba günü yapacağı toplantıda onların sorunlarını ve önerilerini dinleyecek. Özcan, bu konularda yapmayı planladıkları çalışmaları ve projeleri anlatmalarını isteyecek.

Özcan, Türkiye genelindeki tüm devlet ve vakıf üniversitelerinin öğrenci konseyi başkanlarına YÖK'te yapılacak toplantı için davet göndermişti.
   

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!