Yoğun bakımda espriler yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Yoğun bakımda espriler yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2009 00:00

İstanbul’da Ergenekon’un üst düzey yöneticisi olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk, 14 Ağustos gecesi konuşma bozukluğu ve vücudunun sol yarısındaki kuvvetsizlik şikáyetiyle Amerikan Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi.

Beyninin sağ tarafında beslenme bozukluğu saptanan Selçuk, yoğun bakımda tedavi altına alındı. İlhan Selçuk bir ay önce de ciğerleri su topladığı ve yeme güçlüğü çektiği için hastaneye kaldırılmıştı. Ergenekon soruşturması kapsamında geçen yıl gözaltına alınıp 45 saat sorgulanan Selçuk, serbest kaldıktan sonra kalp spazmı geçirmişti.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, İlhan Selçuk’u ziyaret etti. Türker, "Şu an yeğeni, kız kardeşi ve profesör arkadaşları yanındalar. Kendisi dinleniyor. Uyku aşamasında. Kız kardeşinden öğrendiğimiz kadarıyla durumu iyi bilinci açık. Zaten hastaneye de bilinçi açık gelmiş. Rahatsız olunca kız kardeşine haber vermiş. İnşallah en kısa zamanda kendini toparlar" dedi.

İlhan Selçuk’un hastaneye gelen arkadaşı Nöroloji Profesörü Coşkun Demir, "Beyin damarlarında bir tıkanma olmuş. Sol tarafında bir felç durumu var. Konuşma durumu düzeldi. Espriler yapıyor" diye bilgi verdi. 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!