Yine küstü, gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Yine küstü, gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2002 02:08

Dünyada pekçok ülkede şarkıları dillerden düşmeyen, Türkiye'de albümleri rekorlar kıran Tarkan, bir türlü huzur bulamıyor.

Tarkan, ABD'den Türkiye'ye döndüğünde fotoğraf albümünden çalınan fotoğraflar yüzünden sıkıntılı anlar yaşamıştı. Sonrasında Türkiye'den ayrılan Tarkan, Karma Albümü'nün çalışmalarını tamamlayıp ‘‘Çok özledim’’ dediği İstanbul'a dönmüştü. Karma'nın başarısının ardından ‘Hüüüp’lü klibi de çok tartışılmıştı. Tepkiler üzerine Tarkan, klibini yayından çekmişti.

Nurseli İdiz'in, kliple ilgili, ‘‘Ucuz pop kliplerinde oynamak benim kariyerime hiçir şey kazandırmaz’’ sözlerine ise Tarkan, ‘‘Sonunda beni kaçırtacaklar’’ diyerek yaşadığı sıkıntıları dile getirmişti.

Son olarak İbrahim Tatlıses'in, ‘‘Yılbaşı gecesi Tarkan'ın konserini 72 ülke izledi dediler. 72 ülkenin işi yok da Tarkan'ı mı izleyecek’’ sözleri, ünlü popçuyu iyice kızdırdı. Ünlü pop star, İngilizce albümü için yaptığı yurtdışı programını öne aldı.

İngilizce albümü nedeniyle birkaç ay sonra ayrılacağı Türkiye'den daha önce gitme kararı alan Tarkan, önce Amerika'ya ardından da Londra'ya geçecek. Ünlü pop star, hem biraz dinlenecek hem de çalışacak...

Popstarın uzun bir süre Türkiye'ye dönmeyeceği yine gelen bilgiler arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!