Yine kar geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yine kar geliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 23, 2012 12:50

Marmara bölgesi Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan geceden itibaren Trakya’dan başlayacak kar yağışının etkisine girecek.

Haberin Devamı

Ä°stanbul’da bugün gözlenen Güney yönlü rüzgarın yarından itibaren etkisini iyice kaybetmesi bekleniyor.ÇarÅŸamba gününden itibaren de Kuzey yönünden ve kuvvetlenerek eseceÄŸi öngörülüyor.Â

Ä°ÅžTE 5 GÃœNLÃœK HAVA DURUMU

KAR EDÄ°RNE’DEN GÄ°RECEKÂ

ÇarÅŸamba’yı PerÅŸembe’ye baÄŸlayan gece Trakya’da baÅŸlayacak kar yağışının gün içinde iç kesimlere doÄŸru ama etkisini artırarak ilerlemesi bekleniyor. Meteorolojik tahminlere göre Marmara Bölgesinin büyük bölümünde yarın akÅŸam saatlerinden itibaren yaÄŸmur gözlenecek. ÇarÅŸamba bölgenin tamamında ve gün boyu sürecek etkili yağış var. Gece yarısından itibaren yağış kar ÅŸeklinde gerçekleÅŸecek. Edirne - Kırklareli’de baÅŸlayacak kar yağışının günün ilerleyen saatlerinde Ä°stanbul’a doÄŸru ilerlemesi ve bu sırada da etkisini artırması bekleniyor. Â

Haberin Devamı

SEYDİŞEHİR'DE 1 KİŞİ ÇIĞ ALTINDA KALDI

OKULLAR TATİLE GİRDİ PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ BAŞLADI

Yarı yıl tatilini fırsat bilen aileler, çocuklarının kayak öğrenmesi için Palandöken’e akın etti. Kayakseverler sabah erken saatlerde pistleri dolduruyor.

Okulların eğitim- öğretime ara vermesi ardından Erzurum’daki Palandöken Kayak Merkezi, tatilcilerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenler gün boyu düşe kalka pistlerde boy gösterdi. Aileler çocuklarıyla birlikte kayak yapmanın ve kızak kaymanın keyfini yaşadı.

Kayak öğretmenleri, geçen yıllara oranla bu sene kayakseverlerin daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Kayak öğretmenleri "Yarı yıl tatili boyunca 09.00-16.00 saatleri arasında kayak öğretiyoruz. Öğrencilerimizin bir çoğu 10-15 yaş aralığında. Çocukların kayağa ilgisi giderek artıyor" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!