Yimpaş’ın patronu Dursun Uyar cezasını tamamlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yimpaş’ın patronu Dursun Uyar cezasını tamamlıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 11, 2008 14:33

KARABÜK’ün Eskipazar İlçesi’nde bulunan Eskipazar Açık Cezaevi’nde cezasını çeken Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar’ın, 9 ay 23 günlük cezasını 15 Ekim’de tamamlayarak tahliye olması bekleniyor.

Haberin Devamı

DURSUN UYAR BÖYLE YAKALANMIŞTI

Eskipazar’da, geçen yıl 27 Aralık’ta teslim olmaya giderken yakalanan Dursun Uyar, ‘Sermaye Piyasası Kanunu’na muhalefet ve izinsiz halka arz’ suçundan 2 yıl hapis cezası alması üzerine Eskipazar Açık Cezaevi’ne konuldu. İnfaz Yasası gereğince 2 yıllık cezasını 9 ay 23 gün olarak cezaevinde geçirecek olan Dursun Uyar’ın, edinilen bilgiye göre cezasını 15 Ekim’de tamamlayacağı ve o günde tahliye olması için işlemlerin yapıldığı öğrenildi.

Karabük’e 30 kilometre uzaklıkta bulunan Eskipazar’da, 1999 yılına kadar Ä°mam Hatip Lisesi olarak kullanılan daha sonra yurt olarak kullanılan okul, 3 yıl önce cezaevine dönüştürülmüştü. Okulun bulunduÄŸu bina cezaevinin idari binası olarak kullanılırken yanına ise 100 kiÅŸi kapasiteli koÄŸuÅŸlar ve ek binalar inÅŸa edildi. Cezaevinde mahkum ve tutukluların iÅŸ sahibi olması için marangozhanede ahÅŸap iÅŸleri yapılıyor. Uyar’ın bu meslek kurslarına katılmadığı öğrenildi. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!