Yılmaz: İyileştirilirse memnun oluruz

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz: İyileştirilirse memnun oluruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2002 15:33

ANAP Genel Başkanı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, uyum yasalarının koalisyonun uzlaşma metni olduğunu belirterek, "Ancak, Meclis'te ya da komisyonda iyileştirilmesi yönünde adım atılırsa bundan memnun oluruz" dedi.

Haberin Devamı

Mesut Yılmaz, Karma Ekonomik Komisyonu'na Eşbaşkanlık yapmak üzereözel bir uçakla Bulgaristan'a gitti. Yılmaz, Esenboğa Havalimanı'na gelişinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yılmaz, bir gazetecinin meclis gündeminde tartışmaları hatırlatarak, "Muhalefet, özellikle AK Parti yeterli bulmuyor, sizin partinizden de benzer yönde açıklamalar geliyor. Daha açılımcı ve demokratik olabileceği belirtiliyor. Partinizden de, komisyonda ya da genel kurulda önerge vermeniz söz konusu olabilecek mi?" şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi:

"Arkadaşlarımız çalışıyor bu konuda, ben daha önce de söyledim meclise gelen metin koalisyon içindeki bir uzlaşma metnidir.  Komisyonda veya genel kurulda bunun daha iyileştirilmesi yolunda bir adım atılırsa biz bundan memnunluk duyarız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!