Yılın sürpriz askı

Güncelleme Tarihi:

Yılın sürpriz askı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Seks bağımlısı Michael Douglas ile sinemanın yeni yıldızı Catherine Zeta Jones'un aşkı Hollywood'a bomba gibi düştü. Çılgın ikili kumsalda sevişirken paparazzilere yakalandı.

Sinema dünyası, Zorro filmiyle şöhret basamaklarını tırmanan ve şu günlerde Türkiye'de de gösterime giren ‘‘Kurda Tuzak’’ filminde oynayan Catherine Zeta Jones ile bir zamanlar seks bağımlısı olduğunu itiraf eden Michael Douglas'ın birlikteliğini konuşuyor. Sekse düşkünlüğü yüzünden yuvası yıkılan, Fatal Attraction, Basic İnstinct, Wall Street filmlerinin unutulmaz aktörü 54 yaşındaki Douglas'ın yarı yaşındaki Jones'la kumsalda sevişirken çekilen fotoğrafları ise bomba etkisi yarattı. Sürpriz aşka Amerikan ve İngiliz basını da geniş yer verdi.

Özel uçağıyla getirtti

İspanya'ya Douglas’ın özel uçağıyla gelen ve onun Mallorca'daki villasına yerleşen 24 yaşındaki Jones, burada bir hafta kaldı. Sürekli başbaşa vakit geçiren ikili, kimseye aldırış etmeden, kızgın kumlarda uluorta sevişti. Zaman zaman da villanın özel plajında üstsüz güneşlenen Jones, geceleri de Mallorca'nın ünlü lokantalarında sevgilisiyle mum ışığında yemek yedi. Genç kadının yakınları onu uzun zamandır böylesine mutlu görmediklerini söylediler. Ayşegül EKİNCİ/ LONDRA



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!