Yıldızların başı dertte

Güncelleme Tarihi:

Yıldızların başı dertte
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2005 01:43

Davur Suker, tefeci ortağı Pokrovac'ın öldürülmesi nedeniyle ifade verdi. Arsenal'li van Persie tecavüzle suçlanıyor. Liverpool'lu Finnan trafik kazası nedeniyle yargılanacak.

FUTBOL dünyasının ünlü isimleri Hırvat Davor Suker, İrlandalı Steve Finnan ile Hollandalı Robin van Persie isimlerinin karıştığı olaylar nedeniyle zor durumda kaldı. Suker, iş ortağı Dino Pokrovac'ın cumartesi günü mafya tarzı bir infazla öldürülmesi nedeniyle polise 3 saat ifade verdi. Zagreb polisi, Pokrovac ile ortak futbolcu menajerliği şirketi olan Suker'in sorgulandığını ve aralarında spor dünyasından bir çok isimin bulunduğu 200 kişinin bu cinayet nedeniyle ifadesine başvurulduğunu belirtti. Pokrovac'ın tefecilik yaptığı ve eski Yugoslavya Cumhuriyeti döneminden de bir çok borcunun bulunduğu belirtildi.

Persie gözaltına alındı

Arsenal'in golcü futbolcusu Robin van Persie, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Savcılık sözcüsü Jei Chen de Graaf, van Persie'nin hafta sonu bir kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla gözaltına alındığını kaydederek, birşey söylemek için erken olduğunu söyledi. İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde de forma giyen Liverpool'un defans oyuncusu Steve Finnan'ın ise ölümle sonuçlanan bir trafik kazasına karıştığı için nisan ayında tutuklandığı ve kefaletle serbest bırakıldığı belirtildi. Ocak ayında meydana gelen kazada 81 yaşındaki bir kişinin başından yaralandığı ve 5 hafta sonra öldüğü bu yüzden Finnan'ın 11 Nisan'da tutuklandığı belirtildi. İrlandalı futbolcu 29 Haziran'da mahkemeye çıkacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!