Yıldızlar panikte

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar panikte
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un ünlü kadın satıcısı bülbül gibi şakıyor

Babydol lakaplı randevuevi patroniçesi Jody Gibson'un Hollywood'daki ünlü müşterileriyle ilgili bilgilerinin dehşet yaratacağı belirtiliyor. 30 kadar telekız çalıştıran 41 yaşındaki Gibson'un kara defterinde yazılı olanların, akıllara durgunluk vereceği ifade ediliyor. Jody Gibson'un defterinde, Hollywood yıldızlarının da katıldığı grup seks partilerinden, sado-mazo alemlerine dek uzanan çeşitli bilgilerin yer aldığı kaydediliyor.

Polis kaynaklarına dayanılarak verilen haberlere göre, şok yaratacak bazı sayfalarda şu bilgiler yer alıyor:

İki genç Hollywood aktörü zaman zaman on ayrı kadın isteyerek bir otel odasında kokain ve seks eğlenceleri düzenlediler.

Yaşlıca bir yıldız, pazartesi gecesi TV'de izleyeceği futbol maçı için üç ayrı kadın istedi. Bu yıldız, tanesine 3.500 dolar ödediği kadınların amigo kız kıyafetiyle gelmelerini ve önce striptiz yapmalarını istedi. Amigo telekızlar dans ettiler ve striptiz yaptılar. Devre arasında ise dörtlü seks yapıldı.

Komedyen bir yıldız ve eşi ayda bir kez Gibson'dan kadın yollamasını istediler ve üçlü seks yaptılar. Yıldızın eşi odaya girip kocasını başkasıyla görünce çılgına dönmüş bir ev kadını rolü oynadı, sonra toplu sekse geçildi.

Macera filmlerinin ünlü bir ismi, Gibson'dan istediği kızların katolik okullarında kızlar için mecburi olan forma ile gelmesini istedi. Telekız, beyaz çorap, ekose etek, beyaz gömlek ve kravat ile ünlü avantür yıldızına gitti.

Bir film yapımcısı, sadece yeni bir yapıtı gösterime girince Babydol'dan telekız istedi.

Bir başka ünlü yıldız, Gibson'ın yolladığı kızdan kaniş köpek gibi davranmasını istedi, kendi de Alman çoban köpeği rolü oynadı.

Ünlü bir sporcu bir ay boyunca günde üç öğün kadın istedi. Gibson kahvaltıda sarışın, öğle yemeğinde esmer ve akşam için de kızıl saçlı kadınlar yolladı.

İki sporcu, kokaini, Jody Gibson'un yolladığı kadınların vücuduna döktükten sonra burunlarına çektiler. Ardından seks yapıldı.

Los Angeles polisi tarafından tutuklanan Jody Gibson anılarını da kaleme alacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!